Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή. Από «φαινόμενο», πυλώνας του Ελληνισμού

Χρυσή Αυγή. Από «φαινόμενο», πυλώνας του Ελληνισμού.

24/01/2013 Μέρα με την ημέρα, η Χρυσή Αυγή απομακρύνεται από το στάδιο του «διάττοντος αστέρος» και του «φαινομένου», όπως αρχικά χαρακτηριζόταν, και όπως πολλοί ήλπιζαν και θα ήθελαν να παρέμενε και να εξαφανίζεται τελικά στο βάθος του γαλαξία, και σταθεροποιείται κοινωνικά και πολιτικά ολοένα και περισσότερο.
Δύο πολύ σημαντικές εξελίξεις που την αφορούν σημειώθηκαν αυτές τις μέρες και θέλω να πω δυο λόγια, γιατί σηματοδοτούν την εγχάραξή της σε όλες ανεξαιρέτως τις όψεις της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας, ελληνικής και διεθνούς.
 
1. Η πρώτη αφορά στην απόφαση της ευρωπαϊκής επιτροπής να μην αποκλεισθεί η Χρυσαυγίτισσα Ελληνίδα βουλευτής, κα Ελένη Ζαρούλια, από τις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η κα Ζαρούλια θα συνεχίσει να παρίσταται και να συμμετέχει κανονικά.
Τα τείχη που όρθωσαν οι σιωνιστές με διάφορους και διάφορες «λυτές και δεμένες» για να την αποκλείσουν, αποδείχθηκε ότι ήταν ασθενή και σαθρά (ο δε Α. Σαμαράς είχε δηλώσει σε έναν Μπέντζαμιν Άπταν ότι θα φροντίσει προσωπικά να αποπεμφθεί).
Οι λεπτομέρειες για την απόφαση ΥΠΕΡ της παραμονής της στις εργασίες της ευρωπαϊκής επιτροπής δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αυτό είναι δευτερεύον. Η απόφαση αυτή καθ΄αυτή είναι μια μεγάλη νίκη των Ελλήνων Μαχομένων Εθνικιστών και της ιδίας.
Οι αντίπαλοί της, εδώ και διεθνώς, έπαθαν αφωνία. Η είδηση δεν μεταδόθηκε παρά μόνο από φίλια διαδικτυακά μέσα. Χθες π.χ. τα Νέα και η εφημερίδα των συντακτών παραπληροφορούσαν από το πρωϊ ότι θα την απέκλειαν.
Τι συνέβη τελικά; Συνέβη, ότι οι δημοκράτες ευρωπαίοι απλά δεν τόλμησαν να την αποπέμψουν.
Έτσι, τα δίκαια του Ελληνισμού, που αντιπροσωπεύονται από το μοναδικό Πατριωτικό Εθνικιστικό κόμμα της χώρας, θα ακούγονται στην ευρωβουλή και μέσω αυτής θα μεταδίδονται παντού. Συμμετέχοντας στις εργασίες η Ε. Ζαρούλια, θα κοινωνήσει στο ευρωπαϊκό, άρα στο διεθνές κοινό, την μία και μόνη αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει στην πατρίδα μας. Και που δεν είναι άλλη, από την δραματική κατάσταση, που βιώνουμε εμείς και τα παιδιά μας, εξ αιτίας του πλήθους και της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών και του καθολικού ανθελληνικού ρατσισμού που αυτοί εμπράκτως εκδηλώνουν με τα εγκλήματά τους. Και που συνοδεύεται από το μένος εναντίον μας εκ μέρους της επίσημης Πολιτείας, η οποία εκτελεί ξένες εντολές και στήνει ρουφιανοαστυνομίες Ελλήνων. Ένός ανθελληνικού ρατσισμού, που είναι διάχυτος και έκδηλος από τους εισβολείς στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, μέσα στα σπίτια μας, στις δουλειές μας, στις παραλίες, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα νοσοκομεία, στα δικαστήρια, στα σχολεία.
Η Ε. Ζαρούλια θα μιλά και θα καταγράφονται τα λεγόμενά της για τα χιλιάδες εδώ και μία 20ετία φρικτά ρατσιστικά φυλετικά εγκλήματα κατά αμάχων και αόπλων Ελλήνων, που τα αποκαλούν ευσχήμως «ληστείες μετά φόνου», για τις εκατοντάδες χιλιάδες αιματηρές ληστείες, για το φόβο και τον αφανισμό των ηλικιωμένων, για την συντελούμενη Γενοκτονία. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Και με τη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα, ουδείς θα τολμήσει ξανά να τη φιμώσει, να την αποκλείσει, να την εκτοπίσει. Θα αναγκασθούν να μένουν εκεί και να την ακούν. Θα αναγκασθούν να διαβάζουν τις περιγραφές των εκατοντάδων αποτρόπαιων εγκλημάτων, οι οποίες και θα καταγράφονται στα πρακτικά των συζητήσεων.
Το Ελληνικό Ζήτημα –διότι περί αυτού πρόκειται- θα αποτυπωθεί στις σωστές του διαστάσεις. Στις πραγματικές διαστάσεις. Αυτές του απροκάλυπτου και διατεταγμένου εθνοκτόνου ρατσισμού.
Όσοι έμαθαν να μονοπωλούν ολοκαυτώματα, θα χάσουν το προνόμιο, αλλά μακάρι οι Έλληνες να μην είχαμε περιέλθει ποτέ στη θέση να αναγκαζόμαστε να περιγράφουμε την γενοκτονία μας σε χρόνο ταυτόχρονο. Αυτό είναι το σύγχρονο –ελληνικό- ολοκαύτωμα.
Οι 500.000 Έλληνες και Ελληνίδες που έστειλαν την Ε. Ζαρούλια και τους Συναγωνιστές της στο ελληνικό κοινοβούλιο, ζήτησαν την Ελλάδα πάλι στους Έλληνες. Με δύο βασικές εντολές: – Όχι στην ξένη οικονομική κατοχή (δανεισμός). – Όχι στον εποικισμό των βαρβάρων. Τέρμα στο υπερδανεισμένο προτεκτοράτο, τέρμα στην ημιτελή Επανάσταση του 1821, τέρμα στην άθλια πολυφυλετική Βαβέλ που θέλουν να μας εμπήξουν.
Και πολύ καλά έπραξαν. Και πολύ ΣΟΦΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ σκέφτηκαν. Και αυτό είναι το νόημα της παρουσίας της Ε. Ζαρούλια σε αυτήν την επιτροπή της ευρωβουλής.
Να κοινωνήσει αυτές τις δύο εντολές των Ελλήνων προς κάθε κατεύθυνση. Και να τους κάνει να καταλάβουν ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. Και φαίνεται, ότι το μήνυμα οι Ευρωπαίοι ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ

2. Η δεύτερη και πολύ σημαντική εξέλιξη αυτής της εβδομάδας που αφορά την Χρυσή Αυγή, είναι η συγκρότηση της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων στη Θεσσαλονίκη.
Τούτη είναι βέβαια πολιτική βόμβα μεγάλου βεληνεκούς. Διαισθάνομαι το σοκ, την αφωνία τους.
Το γεγονός, ότι η Χρυσή Αυγή θα διεκδικήσει με αξιώσεις θεσμική εκπροσώπηση στον μεγαλύτερο επιστημονικό σύλλογο της χώρας, με το συγκεκριμένο ειδικό βάρος, θα προκαλέσει «αλυσιδωτές εκρήξεις» στις επιστημονικές και επαγγελματικές ενώσεις. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, σηματοδοτείται η απαρχή μιας αλληλουχίας κοινωνικών και συνδικαλιστικών εκπροσωπήσεων του Λαϊκού Συνδέσμου.
Μετά από τους δικηγόρους, έπονται λογικά οι ιατρικοί επιστημονικοί σύλλογοι, όπου η Χρυσή Αυγή με τους Έλληνες Γιατρούς και την Αιμοδοσία για Έλληνες στα νοσοκομεία (βραβευόμενη μάλιστα για το κοινωνικό της αυτό έργο) έχει δημιουργήσει τις βέλτιστες προϋποθέσεις για επάξια μαχητική και νικηφόρα παρουσία, έπονται οι σύλλογοι των μηχανικών, οι καθηγητές, οι δάσκαλοι, οι έμποροι, οι ελευθεροεπαγγελματίες, οι Ελληνες εργαζόμενοι. Ιδιωτικοί υπάλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι, δημοτικοί υπάλληλοι. Που απολύονται κατά χιλιάδες καθημερινά, και την επομένη κιόλας βλέπουν τις θέσεις εργασίας τους να έχουν καταληφθεί από αμαθείς βαρβάρους όλων των φυλών, ή από εργολαβικά συνεργεία που απασχολούν βαρβάρους. Υπάλληλοι, που απέστρεψαν οριστικά το πρόσωπο από τα εργατοπατερικά ισλαμοπροσκυνημένα μεν, άθεα δε! μαρξιστικά σχήματα, και τα ανάγκασαν να απευθύνονται μέσα στην Ελλάδα σε αφροασιάτες και τριτοκοσμικούς για να βρουν πελάτες, όπως π.χ. ξεμπροστιάστηκε το ΚΚσΕ, το οποίο τύπωσε φυλλάδια σε όλες τις γλώσσες της Αφροασίας, πιστό επί τα χείρω στις εαμοβουλγαρικές του παραδόσεις.
Τα καλύτερα έρχονται. Και όπως λέγαμε και πριν τις εκλογές, το βέβαιο είναι ότι δεν θα πλήξουμε! Από όποια πλευρά και να το δούμε, γράφεται σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας τούτη την εποχή. Οικονομικά, γεωπολιτικά, ιδεολογικά. Ή μάλλον Ιδεολογικά, γεωπολιτικά, οικονομικά.
Και οι Έλληνες είμαστε ξανά Η Αιχμή του Δόρατος των εξελίξεων.

ΠΗΓΉ:allenaki.wordpress.com/