Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Άγριο ρατσιστικό έγκλημα-Να τοποθετηθούν άμεσα οι αντιρατσιστικές δυνάμεις του ΔΣΘ



Δημοσιεύουμε αυτούσια την είδηση για το άγριο ρατσιστικό έγκλημα που διεπράχθη στην Εύβοια και καλούμε τις..."δημοκρατικές ,αριστερές,αντιρατσιστικές " παρατάξεις  του ΔΣΘ και τους λαλίστατους κατά τα άλλα εκπροσώπους τους να τοποθετηθούν άμεσα επί του θέματος και να καταδικάσουν απερίφραστα το συγκεκριμένο ρατσιστικό συμβάν:

"Τραγικό θάνατο στα χέρια ενός 24χρονου αλλοδαπού βρήκε μία 80χρονη Ελληνίδα στην Ιστιαία Εύβοιας. Μάλιστα, θύτης και θύμα ήταν γείτονες. 
Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, η ανθρωποκτονία που έγινε προ πενθημέρου με θύμα μία 80χρονη μέσα στην οικία της, στην Ιστιαία Ευβοίας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Ιστιαία, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, γείτονας της άτυχης ηλικιωμένης, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβασης νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.
Ειδικότερα, η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή μέσα στο υπνοδωμάτιο της οικίας της το μεσημέρι της 13ης Φεβρουαρίου και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε εμφανή χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ βρέθηκαν ίχνη αίματος πάνω στο κρεβάτι και στους τοίχους του υπνοδωματίου."

Αναμένουμε επίσης από τους εκπροσώπους των δικηγορικών παρατάξεων "Εναλλακτική πρωτοβουλία δικηγόρων" και "Δικηγορική Συνεργασία" κ.κ. Τζαμαδάνη και Λαμτζίδη αντίστοιχα,να μας ενημερώσουν πότε θα ξανακλείσουν την γωνία Φράγκων με Δωδεκανήσου ώστε να καταγγείλουν το ως άνω ρατσιστικό έγκλημα που εκθέτει διεθνώς την χώρα μας.
Επίσης ,γνώριζοντας την βαθύτατη προσήλωσή τους στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,εκ των οποίων το πλέον ύψιστο είναι αυτό της ζωής,που έχασε η άτυχη Ελληνίδα ηλικιωμένη,είμαστε σίγουροι ότι θα διοργανώσουν και πορεία αντίστοιχη με αυτές που διοργανώνουν όταν χάνει την ζωή του κάποιος αλλοδαπός-εξάλλου,για τους  αριστερούς ..."ανθρωπιστές"  όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν την ίδια αξία-ή κάνουμε λάθος;;;


18-02-2013
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 
ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ