Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η "μόδα" της Χρυσής Αυγής και τα πέτρινα χρόνια

      Η "μόδα" της Χρυσής Αυγής και τα πέτρινα χρόνια      Κυριακή 6 Μαΐου 2012 η Χρυσή Αυγή για πρώτη φορά από την ίδρυση της εκλέγεται από τον Ελληνικό λαό και μπαίνει στο κοινοβούλιο με ποσοστό 7%. Θα ακολουθήσουν οι επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου όπου και θα εδραιωθεί στην Ελληνική βουλή με 18 βουλευτές. Εκείνη η ημέρα έμελε να είναι η αρχή ενός ρεύματος που τόσα χρόνια όλοι εντός του κινήματος αγνοούσαμε και δεν πιστεύαμε πως θα συμβεί στο κοντινό μας μέλλον. Η μοίρα μας επιφύλαξε να δούμε την Χρυσή Αυγή για την οποία αγωνιζόμασταν τόσα χρόνια με όλη μας την ψυχή να έρχεται στο προσκήνιο και να γίνεται το κεντρικό θέμα συζήτησης από τα καθεστωτικά και προδοτικά ΜΜΕ μέχρι και την απλή συζήτηση στο τραπέζι ενός μικρού νοικοκυριού. 
     Σύντομα ακούστηκε η φράση πως η Χρυσή Αυγή είναι μόδα. Για να φτάσουμε στο σημείο να ακούσουμε σήμερα πως είμαστε μόδα προηγήθηκαν φυσικά πάρα πολλά στο πέρασμα των χρόνων. Εδώ και δεκαετίες την Ελλάδα κυβερνούσε η ρεμούλα και τα σκάνδαλα των πολιτικάντηδων που διόριζαν καθημερινά δικά τους παιδιά στο δημόσιο ξεπουλώντας κάθε τι Ελληνικό και η υποκρισία των μέσων μαζικής ενημέρωσης που κάθε άλλο παρά ενημέρωση παρείχε στον κόσμο. Φυσικά στον απλό Έλληνα βασίλευε ο παρτακισμός, η έλλειψη προτύπων και εθνικής συνείδησης με αποτέλεσμα να είναι φυσική αυτουργοί της όλης κατάστασης γυρίζοντας την πλάτη τους καθημερινά στην μητέρα Ελλάδα.
       Αυτές τις μαύρες μέρες για την χώρα όμως υπήρχαν κάποιοι τόσα χρόνια μόνιμα απομονωμένοι από τη δημοσιότητα και δακτυλοδεικτούμενοι από τους βολεμένους, λίγοι αλλά με πύρινο πείσμα και αφοσίωση στον σκοπό της σωτηρίας την πατρίδας τους. Δεν είναι άλλοι φυσικά από εμάς τα παιδιά της Χρυσής Αυγής,  που κοιμόμασταν κάθε βράδυ με το φόβο όσων θα ακολουθήσουν για τη χώρα μας και που ξυπνούσαμε με τη φωτιά να καίει μέσα μας πολεμώντας εναντίων όλων. Μην περιμένοντας να κερδίσουμε το παραμικρό σε προσωπικό επίπεδο παρά μόνο με την ελπίδα πως θα δούμε την Ελλάδα κάποια μέρα ξανά δυνατή και με σύνθημα στα χείλη όλων μας ‘’Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη’’. 
      Ο καιρός περνούσε και η φωνή μας ακουγόταν από γειτονιά σε γειτονιά με την απορία αλλά και θαυμασμό ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των περισσότερων πολιτών όταν μας αντίκριζαν, πρόθυμοι να διαδώσουμε τον Ιερό σκοπό μας σε όσους ήθελαν να μας ακολουθήσουν. Ήταν δύσκολο να είσαι Χρυσαυγίτης τότε καθώς οι συλλήψεις για ανύπαρκτους λόγους και πρωτάκουστες προφάσεις ήταν συνεχείς όπως και οι επιθέσεις στα μέλη μας, ακόμα και στα κεντρικά μας γραφεία. Η ανιδιοτελής αγάπη μας για το κίνημα όμως μας έδινε το κουράγιο και την ελπίδα να συνεχίσουμε τον δύσκολο και μοναχικό αγώνα μας, τα άτομα ήταν λίγα αλλά οι φωνές μας βροντερές.
       Ο καιρός περνούσε με τον κόσμο κοιμισμένο σε ύπνο βαθύ που μόνο ένα σοκ θα τους έκανε να δουν πως βαδίζουν στην καταστροφή. Η στιγμή αυτή δεν άργησε να έρθει με την κυβέρνηση να παραδέχεται πως η χώρα είναι ένα βήμα από τη χρεωκοπία και καλωσορίζοντας τους διεθνείς τοκογλύφους του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου ανάγκασαν όσους τόσα χρόνια εθελοτυφλούσαν να στραφούν με το μέρος των παιδιών που είχαν συναντήσει κάποτε και τους είχαν προειδοποιήσει γι’ αυτό που ερχόταν. Όπως και τα παλαιότερα χρόνια οι Έλληνες στρέφονταν στους σωτήρες του έθνους τους που τόσο καιρό απαξίωναν και επικαλούνταν στις δύσκολες στιγμές έτσι και τώρα μεγάλη μερίδα Ελλήνων στράφηκαν στη Χρυσή Αυγή βλέποντας πως είμαστε η μόνη ελπίδα σωτηρίας της Ελλάδας. Καθημερινά πλέον πλήθος υποστηρικτών πλαισιώνει το κίνημα μας αλλά ο σκοπός παραμένει ο ίδιος. Δεν παρεκκλίναμε από όσα με πάθος υποστηρίζαμε τόσα χρόνια ούτε χιλιοστό γιατί μείναμε, μένουμε και θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στον αγώνα μας μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος μας. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι στη μόδα και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ γιατί πάντα θα την καθοδηγεί ο ιερός σκοπός της και οι σιδερένιες ιδέες τις οποίες πρεσβεύει για μια μεγάλη Ελλάδα καθαρή. Τόσα χρόνια είναι για μας τους Χρυσαυγίτες τρόπος ζωής βαθιά ριζωμένος στο αίμα και την ψυχή μας. Το να είμαστε στη Χρυσή Αυγή είναι το καθήκον μας και αυτοσκοπός μας η τελική νίκη και σωτηρία του Έθνους μας.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!                      
ΠΗΓΗ : ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ