Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Κάποιος κ. Εισαγγελέας κρίνει σκόπιμο να επιληφθεί του θέματος ;;;



Στο YouTube, (βλέπε ΕΔΩ) στις 14 Ιουνίου 2013 ανέβηκε ένα βίντεο το οποίο αφορά στο «κόψιμο» της εκπομπής του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου με την ονομασία «Ιστός της αράχνης» η οποία έβγαινε στο κανάλι EXTRA 3. Στο βίντεο αυτό ακούγονται, ΕΠΩΝΥΜΩΣ, στοιχεία και ισχυρισμοί όπως :
1) Υπήρξε ξεκάθαρη ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από το Μαξίμου και την ΔΗΜ.ΑΡ. στο τηλεοπτικό κανάλι προκειμένου να κοπεί η συγκεκριμένη εκπομπή.
2) Ο διευθυντής Μάκης Γιομπαζολιάς,  ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με την ΔΗΜ.ΑΡ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στον EXTRA 3 από τον κ. Κουβέλη.
3) Δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην εκλογική περιφέρεια του δήμου Αθήνας στην οποία η Χρυσή Αυγή είχε ποσοστό 24% και ο κ. Δένδιας 19% ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ στο γραφείο του κ. Γιομπαζολιά.
4) Ο ιδιοκτήτης του καναλιού (Φίλιππος Βρυώνης) ομολόγησε ΠΙΕΣΕΙΣ από Μαξίμου λόγω φορολογικών και ποινικών εκκρεμοτήτων του.
5) Κάποιος κ. Γιώργος Μουρούτης (από Μαξίμου) έκανε ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για να κοπεί η εκπομπή.
6) Ο κ. Γιομπαζολιάς ομολόγησε πως ο κ. Κουβέλης τον ΠΙΕΖΕΙ «…να ελαχιστοποιήσει την φωνή της Χρυσής Αυγής γιατί ξεσηκώνει τον κόσμο…».
7) Δεν επέτρεψαν στον δημοσιογράφο Αρη Σπίνο να παρουσιάσει νομοσχέδιο του κοινοβουλευτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής.
8) Ομολογήθηκαν ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ των ποσοστών της Χρυσής Αυγής σε δημοσκοπήσεις.
9) Αναφέρθηκε πως ο καθηγητής κ. Πανάς «…με κόπο φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσιάζει δημοσκοπήσεις «πειραγμένες» σε τηλεοπτικό σταθμό χωρίς να αμείβεται από την τηλεοπτικό σταθμό, δηλαδή το προϊόν κόπου των φοιτητών, για την δική του προβολή, το «πουλάει» χωρίς αντάλλαγμα σε τηλεοπτικό σταθμό ο οποίος το μεταφράζει σε διαφημίσεις και παρέμβαση…».
Πέραν των ηθικών ζητημάτων, στην εν λόγω περίπτωση μήπως υπάρχουν και πράξεις οι οποίες τυποποιούνται σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα ;;;

Φ.Τ. Μέλος Κ.Ε.Δ.