Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Δελτίο τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί (ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.) Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί (ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.) Θεσσαλονίκης


       Οι εθνικιστές αυτοκινητιστές Θεσσαλονίκης, έχοντας ως ύψιστο ιδανικό την προάσπιση των Εθνικών και Κοινωνικών δικαίων του Γένους μας καθώς και των κλαδικών μας καθηκόντων, υποχρεώσεων και δικαιωμάτων, προβαίνουμε στην ίδρυση του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Θεσσαλονίκης. 
         Ο αγώνας μας απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες αυτοκινητιστές που βιώνουν καθημερινά την εκτινασσόμενη εγκληματικότητα, φτώχεια, πείνα, ανεργία, και γενικά μια εξαθλίωση και υποβάθμιση της ζωής μας, υπό την πλήρη αδιαφορία του μνημονιακού καθεστώτος, αλλά και την υποκριτική «υποστήριξη» του κλάδου μας εκ μέρους των επαγγελματιών αριστερών συνδικαλιστών που τόσα χρόνια λυμαίνονται τον κλάδο μας. Στεκόμαστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, εναντίον τόσο των καταστροφικών φιλελεύθερων «δεξιών» όσο και των αντεθνικών και διεθνιστικών αριστερών επιλογών του συστήματος και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο του Ελληνισμού.

      Πρώτο μας μέλημα η έμπρακτη στήριξη των συναδέλφων και συμπατριωτών μας μέσω ομαδικών αιμοδοσιών, συσσιτίων μόνο για Έλληνες, παροχής ειδών ρουχισμού, καθώς και άλλων κοινωνικών δράσεων.

     Πιστοί στην Ιδεολογία μας, όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να αντισταθούμε στα αντεθνικά σχέδια των τοποτηρητών των διεθνών τοκογλύφων που στόχο έχουν την ολοσχερή καταστροφή όλων των επαγγελματικών κλάδων της Ελλάδος.

    Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συστρατευθούν στον αγώνα μας.