Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Aναρχικοί απειλούν τον δικηγόρο Αθηνών Παύλο Σαράκη

     Με αναρτήσεις και βίντεο σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου απειλούν άγνωστοι τον γνωστό δικηγόρο, κ. Παύλο Σαράκη, που ανέλαβε την υπεράσπιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κ.κ. Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου.

     Το βίντεο στηρίζεται στην επιχειρηματολογία της προκήρυξης της νεοεμφανιζόμενης τρομοκρατικής οργάνωσης «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις», που ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Για το θέμα έχει ενημερωθεί η αστυνομία.

     Προφανώς κάποιοι ανησυχούν για τις αναγνωρισμένς νομικές ικανότητες του γνωστου΄δικηγόρου, και ότι όταν έρθει η ώρα της δίκης θα αποδομήσει το "κατηγορητήριο" με μοναδική ευκολία. Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Π.Σαράκης είχε δεχτεί επίθεση με οξύ στον Νέο Κόσμο το 2007 από την οποία απέκτησε μόνιμο πρόβλημα στο ένα του μάτι.

     Μην ξεχνάμε ότι ο Π.Σαράκης είχε διαγραφτεί από την ΝΔ, επειδή ανέλαβε (επιτυχώς) την υπεράσπιση,των προαναφερθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής επιτυγχάνοντας μάλιστα και την απελευθέρωσή τους.
Όπως ο ίδιος είχε πει, ηταν "πολύ εύκολο να αποδομηθεί ένα τόσο αδύναμο κατηγορητήριο", οπότε πολλοί από το παρακράτος ανησυχούν για τις ικανότητές του.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ