Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

«Αγωνιζόμαστε για τους Νεκρούς, τους Γεννημένους και τους Αγέννητους!»‏

 

     Η αγάπη μας για την Πατρίδα είναι το πάθος μας που μας ωθεί για το κοινό καλό, να αγωνιζόμαστε με δημοκρατικά μέσα για τα δικαιώματα των συμπολιτών μας, να αντιστεκόμαστε στις βάναυσες και άδικες πολλές ϕορές επιθέσεις των «εξωτερικών» και «εσωτερικών» εχθρών της δημοκρατικής πολιτείας, να καταπολεμούμε την διαϕθορά.
     Είμαστε Εθνικιστές, γιατί για εμάς ο Εθνικισμός είναι στάση ζωής, βιοθεωρία και κοσμοθεωρία μαζί, ένα ολόκληρο αξιακό σύστημα που μας προσδιορίζει. Η πίστη μας γίνεται οδηγός μας και βοηθός σε αυτό τον δύσκολο αγώνα που στην ουσία είναι Αγώνας όλων μας! Πιστέψτε σε αυτόν τον Δίκαιο Αγώνα και συμπορευθείτε μαζί μας. Κοιτάξτε στα μάτια τα παιδιά σας, όπως εμείς, και δώστε υπόσχεση να τους παραδώσετε μια Πατρίδα ελεύθερη και αδέσμευτη. Για να νιώθουν οι επόμενες από εμάς γενεές υπερήϕανες για τον Λαό μας, τη Φυλή μας, τους Προγόνους μας. Για να μην χαθούν οι Ήρωες μας και το ιστορικό μας γίγνεσθαι. Για να αγαπήσουν τον πλούτο της Γλώσσας μας, τα Ήθη, τα ‘Εθιμά μας και όλα αυτά που μας έκαναν γνωστούς στα πέρατα της οικουμένης, ως κοιτίδα Πολιτισμού! 

     Οι παράνομες ϕυλακίσεις του Αρχηγού μας και των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο θάνατος των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, καθώς και ο κρίσιμος τραυματισμός του Αλέξανδρου Γέροντα, είναι πράξεις ατόμων επικίνδυνων για την ιστορική δομή της Πατρίδας μας και της δημοκρατίας. Όντας ανίκανοι να μας αντιμετωπίσουν με πολιτική αντιπαράθεση, καταλύουν κάθε δημοκρατικό θεσμό για να επιτύχουν τους δόλιους σκοπούς τους. Κρίνεται πλέον αναγκαίο να αναδειχθεί μια εμπνευσμένη πολιτική ηγεσία που θα μας βγάλει από τον λαβύρινθο και θα μας οδηγήσει στην ηθική ανάταση και οικονομική ανάπτυξη . 

     Σηκώστε Έλληνες, το ανάστημά σας και βαδίστε στον δρόμο της Αρετής. Στενός, δύσβατος αλλά οδηγεί στην Ελευθερία της Πατρίδας. Αγωνιστείτε με σθένος ο κάθε ένας από εκεί που μπορεί. Εμείς μέσα από την ϕυλακή θα συνεχίσουμε να ϕωνάζουμε και να διεκδικούμε με το ίδια παρρησία και θάρρος, μέχρι να βγούμε στο τέλος Νικητές! Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η Νίκη! Ζήτω η Χρυσή Αυγή! 

Γεώργιος Γερμενής - Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Πολιτικοί κρατούμενοι Φυλακές Κορυδαλλού


ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ