Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Πρετεντέρης: «Νόμιμο να δικάζει η σύζυγος στελέχους της ΔΗΜΑΡ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»!


     Άλλη μια απόδειξη του μονόλογου, της παραπληροφόρησης, της εμπάθειας και της λασπολογίας ήταν η χθεσινή εκπομπή του Πρετεντέρη, με την ανήθικη και παράνομη δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να αποτελεί το κυρίαρχο ζήτημα της κουβέντας που έκαναν ανάμεσά τους διάφοροι τύποι του «συνταγματικού τόξου».
 
     Μια ακόμη συζήτηση, λοιπόν, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, χωρίς η τελευταία να έχει το παραμικρό δικαίωμα να παρέμβει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Αντιθέτως, το κρεσέντο της κατασυκοφάντησης συνεχίστηκε τόσο από τον Πρετεντέρη όσο και από τους υπόλοιπους καλεσμένους.

      Αξιοσημείωτη, πάντως, είναι η στάση του γνωστού για τις χουλιγκανίστικες πράξεις του σε γήπεδα οπαδού του εκσυγχρονισμού Πρετεντέρη, ο οποίος σχολιάζοντας την σοβαρή καταγγελία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, που χειρίζεται τις διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι σύζυγος ιδρυτικού μέλους της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε το όλο σκηνικό απολύτως νόμιμο, αναρωτώμενος μάλιστα χαχανίζοντας πού είναι το πρόβλημα…
     Εδώ, προφανώς, έχουμε μια νεότερη και διαφορετική εκδοχή του δόγματος Βουλγαράκη πως «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό». Ο Πρετεντέρης σαφώς και δεν είναι ανόητος. Απεναντίας… Είναι, όμως, ντροπή και αναίδεια να θεωρεί ανόητους όλους τους άλλους, παριστάνοντας ότι είναι απολύτως φυσιολογικό μια ανακρίτρια,  η οποία συνδέεται άμεσα με πρόσωπο που συμμετέχει σε κόμμα εκ των βασικών πολιτικών αντιπάλων και συκοφαντών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να χειρίζεται μια ανάκριση πολιτικού χαρακτήρα.
    Το ζήτημα είναι ηθικό και πολιτικό και δεν παίζει θέμα «νομιμότητας». Γιατί με βάση την Ηθική και το Δίκαιο δεν μπορεί μια ανακρίτρια που κινείται με δεδομένη την ενεργή φανατισμένη πολιτική της αντίθεση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να χειρίζεται την υπόθεση αυτή. Μια υπόθεση, η οποία από το ύφος των ερωτήσεων και μόνο απορρίπτει τα περί «ποινικού χαρακτήρα» της δίωξης, αφού το σύνολο των ερωτήσεων αφορούσε ομιλίες και γραπτά που με τη σειρά τους αφορούσαν Ιδέες και απόψεις και όχι ενδεχόμενες ποινικές πράξεις. Το να παριστάνει, επομένως, ο Πρετεντέρης και οι όμοιοί του την στρουθοκάμηλο, η οποία κρύβοντας το κεφάλι της στο έδαφος θεωρεί ότι παραμένει αθέατη, δεν τους βοηθά σε τίποτα. Αντιθέτως, τους ξεσκεπάζει, τους ξεγυμνώνει και τους εξευτελίζει ολοένα και περισσότερο προς τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος έχει αντιληφθεί την σκευωρία και το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και γι αυτό συνεχώς διευρύνεται η εκτίμηση και η υποστήριξή του προς το Κίνημα των Ελλήνων  Εθνικιστών.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  
Υ.Γ.: Να θυμίσουμε για να φανεί έκδηλα η αθλιότητα του Πρετεντέρη ότι μετά την δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, ο Πρετεντέρης έλεγε με περισπούδαστο ύφος ότι «θα μπορούσαν να σκοτώσουν και ανθρώπους»!