Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Παναγιωτόπουλος (Μέγκα - Μπομπολιστάν): Στελεχάρα της Δημάρ ο σύζυγος της Κλάπα!

     Από την βιασύνη τους να διαψεύσουν (;) οποιαδήποτε σχέση της ανακρίτριας Ιωάννα Κλάπα - Χριστοδουλέα με τον πολιτικό χώρο της Δημάρ, τα παπαγαλάκια του Μέγκα στην ουσία επιβεβαίωσαν την σύνδεση με τον κομματικό χώρο του Κουβέλη του συζύγου της ανακρίτριας Παναγιώτη Κλάπα, αλλά και του αδερφού του Μιλτιάδη Κλάπα.

     Έγραψε λοιπόν το aixmi.gr: "Ο Παναγιώταρος υποστήριζε ότι ο σύζυγος της μιάς -της κυρίας Κλάπα- είναι ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και διαβάζει μαζί του τις δικογραφίες. Η πραγματικότητα είναι ότι ο σύζυγός της Παναγιώτης Κλάπας είναι μέλος της νομαρχιακής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ στην Πρέβεζα, δηλαδή τοπικό στέλεχος. Αδελφός του είναι ο πρώην δήμαρχος της περιοχής Μιλτιάδης Κλάπας, που πολιτικά κινείται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ. "





     Αυτό δηλαδή που ο υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου έκανε "γαργάρα", διαμηνύοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην... ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, έσπευσε να παραδεχθεί από βιασύνη και βλακεία το Μπομπολιστάν! Ο Παναγιώτης Κλάπας, σύζυγος της εφέτης ανακρίτριας είναι ηγετικό και μάλιστα ιδρυτικό στέλεχος της Δημάρ, (νούμερο 57 από τα 162 ιδρυτικά στελέχη).




     Ο αδερφός του Μιλτιάδης Κλάπας είναι πρώην δήμαρχος Πρέβεζας και νυν υποψήφιος για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τη στήριξη Κουβέλη. Πρωτοστάτησε μάλιστα στις πρόσφατες παράνομες αντισυγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες "κατοίκων" ενάντια στο άνοιγμα γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα.




     Σύντομα θα έρθουν στο φως κι άλλα στοιχεία για την "ανεπηρέαστη" Δικαιοσύνη...
 
ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ