Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ακόμα να μπει η αντιτρομοκρατική στο άντρο της εγκληματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας;

Ακόμα να μπει η αντιτρομοκρατική στο άντρο της εγκληματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας;

     Μετά την αποκάλυψη πως στις φωτογραφίες οι οποίες συγκαταλέγονται στη δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής και οι οποίες προβλήθηκαν υπέρ το δέον από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ως «συγκλονιστικά στοιχεία που καίνε την Χρυσή Αυγή», εμφανίζεται ο οδηγός του αντιπροέδρου της βουλής και στελέχους της ΝΔ Γ. Τραγάκη, να χαιρετά ναζιστικά, ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός αναμένει με αγωνία την αντίδραση της... ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.

     Υπενθυμίζεται ότι η πολιτική σκευωρία εις βάρος του νόμιμου πολιτικού κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, εξαπολύθηκε έπειτα από μια καταδικαστέα εξ’ αρχής δολοφονική ενέργεια. Ακολούθως, υπό τον παραλογισμό της «συλλογικής ευθύνης» συνελήφθησαν και προφυλακίσθηκαν δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος και βουλευτές του Κινήματος. Επιπλέον, απειλείται σήμερα με προφυλάκιση το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, με στοιχεία στα οποία μεταξύ άλλων αθλιοτήτων συγκαταλέγεται η φωτογραφία με τον νεοδημοκράτη οδηγό του βουλευτή της ΝΔ και αντιπροέδρου της βουλής Τραγάκη να αποδίδει -όπως χαρακτηριστικά λέγουν οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου- το ναζιστικό χαιρετισμό.

     Η κοινή λογική πρωτίστως και η αρχή της ισονομίας δευτερευόντως, επιτάσσει μεταχείριση της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης προς τη ΝΔ, παρόμοια με εκείνη την οποία επιφύλαξε και επιφυλάσσει μέχρι σήμερα για το νόμιμο Πολιτικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Ήτοι την εισβολή στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού εισαγγελέως συνοδευόμενου από την αστυνομία προς αναζήτηση στοιχείων σχετιζόμενων με την υπόθεση, την σύλληψη και βεβαίως προφυλάκιση του “Führerprinzip” Αντώνη Σαμαρά (διότι για όσους δεν το γνωρίζουν, η ΝΔ έχει πυραμιδική δομή και οργάνωση, όπου ο “Führer” Αντώνης Σαμαράς δίνει διαταγές και οι υφιστάμενοί του τις εκτελούν ως πειθήνιοι στρατιώτες) καθώς και των ανώτατων στελεχών της ηγετικής ομάδος του μορφώματος.

      Αυτοδίκαια και σαφέστατα, η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να χαρακτηρισθεί προτού καταδικασθούν η ηγεσία και τα στελέχη της ως εγκληματική οργάνωση, επαφίεται δε στις δικαστικές αρχές να αναζητήσουν τα τεκμήρια ενοχής αυτών.
     Δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε βεβαίως, πως η Βουλή των Ελλήνων επιβάλλεται να ψηφίσει την διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης προς την εγκληματική συμμορία της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά να ελεγχθούν εξονυχιστικά από το ΣΔΟΕ τα οικονομικά της συμμορίας και οι «μαύροι» ή αφανείς ή σκοτεινοί χρηματοδότες της. Αναμένουμε από τα «αντικειμενικά» μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία «σέβονται» τους Έλληνες πολίτες και «υπηρετούν» την αλήθεια, να κανιβαλίζουν επί των νεοδημοκρατών στα σπίτια των οποίων θα ανευρίσκονται κατόπιν αστυνομικών ελέγχων, φωτογραφίες του Σαμαρά και του Καραμανλή, σημαίες της ΝΔ και λοιπά σχετιζόμενα με την εγκληματική οργάνωση αντικείμενα.

     Από τη στιγμή κατά την οποία, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και βουλευτές εκλεγμένοι από τον Ελληνικό Λαό, βρίσκονται προφυλακισμένοι εξαιτίας φωτογραφιών και βιβλίων, ενώ ταυτόχρονα την Τετάρτη 2 Απριλίου θα γίνει ψηφοφορία στην Ολομέλεια για την άρση της ασυλίας των βουλευτών του Κινήματος Η. Κασιδιάρη, Ν. Κούζηλου, Ε. Ζαρούλια, Μ. Αρβανίτη και Δ. Κουκούτση, θεωρούμε αδιανόητη την αδράνεια ή αδιαφορία των δικαστικών αρχών μπρος στην συγκλονιστική αποκάλυψη πως στην δικογραφία της Χρυσής Αυγής περιλαμβάνεται η φωτογραφία ενός νεοδημοκράτη και μάλιστα όχι οποιουδήποτε τυχαίου, αλλά ενός διορισμένου μετακλητού υπαλλήλου του νεοδημοκράτη αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Τραγάκη!

     Αν η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη κλείσει τα μάτια στα αδιάσειστα φωτογραφικά ντοκουμέντα τα οποία καίνε την εγκληματική οργάνωση ΝΔ και την ηγεσία της, καταστρατηγώντας την αρχή της ισότητας όλων έναντι του Νόμου, τότε οι Ελληνίδες, οι Έλληνες και κατ’ επέκταση και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχουν κάθε δικαίωμα να θεωρούν πως ο ιερός θεσμός της Δικαιοσύνης έχει αλωθεί από κομματικές συμμορίες, οι οποίες και παρεμβαίνουν κατά το δοκούν στο έργο της. Θα αποδειχτεί δηλαδή, πως η εκτελεστική εξουσία επιβάλλει τις θέσεις της, χειραγωγεί και εν τέλει καθορίζει τις ενέργειες της υποτίθεται ανεξάρτητης δικαστικής εξουσίας.

     Καλωσήρθατε στην Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου... Συνεπώς αγωνιστείτε στο πλευρό της Χρυσής Αυγής για να γκρεμιστεί οριστικά η Τυραννία της ξενοκρατίας, της αδικίας, της διαφθοράς και της διαπλοκής!

Ευάγγελος Καρακώστας

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ