Σάββατο 10 Μαΐου 2014

10 λόγοι για τους οποίους ψηφίζω Χρυσή Αυγή






Στον πόλεμο κανείς δεν πρέπει να κρύβεται ή να αποκρύβει τις επιλογές του. Αντιθέτως, πρέπει να έχουμε το θάρρος να στεκόμαστε όρθιοι μέσα στο πλήθος, υπερασπιζόμενοι με παρρησία τις ιδέες και θέσεις μας, έστω και με προσωπικό κόστος. Και οι επιλογές μας πρέπει να είναι σε συνάφεια με την ιδεολογία και την ιστορία μας, για να αναγνωρίζουμε το πρόσωπό μας στον καθρέπτη.


Παράλληλα, πολλοί συναγωνιστές και φίλοι με ερωτούν για ποιο λόγο υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή και δεν κρατώ καμμία «πισινή», τώρα που δεν ξέρεις «τι σου ξημερώνει». Πραγματικά, δεν ξέρω «τι ξημερώνει» σε εμάς και την πατρίδα μας. Ξέρω όμως, ότι οτιδήποτε και αν είναι αυτό, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κοιτώντας τον ήλιο κατάματα. Οι εχθροί μας πρέπει να βλέπουν το πρόσωπό μας, όχι την πλάτη μας. 

Οι 10 λόγοι που υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή είναι:


1. Γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή είναι το πρώτο εθνικιστικό κόμμα που έδωσε κοινωνική και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στις εθνικιστικές ιδέες στην Ελλάδα, από το πέρας του Β’ Π.Π. έως σήμερα.

2. Γιατί δεν ενέδωσαν στις σειρήνες του συστήματος, δεν συμβιβάσθηκαν και δεν συναλλάχθησαν με αυτό το σεσηπώς πολιτικό κατεστημένο που κυβερνά την πατρίδα μας, από την Μεταπολίτευση και εντεύθεν.

3. Αποτέλεσμα αυτού, να υποστούν ένα πογκρόμ σταλινικών διώξεων, πρωτοφανές σε μία δυτική αστική δημοκρατία, συνεπεία του οποίου βρίσκονται παρανόμως και αντισυνταγματικώς προφυλακισμένοι ο Αρχηγός της, βουλευτές και στελέχη της. Την ίδια ώρα, που ζητείται η προφυλάκιση του συνόλου των βουλευτών της.

4. Γιατί δεν γνωρίζω άλλη περίπτωση πολιτικού κόμματος, του οποίου να απαιτηθούν δημοσίως οι διώξεις από το γνωστό παγκόσμιο λόμπι.

5. Διότι η Χρυσή Αυγή «έχει τα νεφρά», μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό διώξεων, να κατεβάζει δεκάδες ψηφοδέλτια στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δίνοντας στις τοπικές κοινωνίες το δικαίωμα και την ευκαιρία να επιλέξουν τους δικούς τους εθνικιστές εκπροσώπους.

6. Γιατί πρέπει να ακυρωθούν εν τοις πράγμασι οι σκοποί αυτών των διώξεων, που είναι η υφαρπαγή των ψήφων της Χρυσής Αυγής και η χειραγώγηση των Ελλήνων που την ψηφίζουν, προκειμένου να μην διαταράσσονται οι εύθραστες πολιτικές ισορροπίες της κυβερνήσεως.

7. Γιατί πρέπει να δείξουμε στο πολιτικό κατεστημένο ότι οι μεθοδεύσεις τους απέτυχαν και ότι υπάρχει μία κρίσιμη «μάζα» Ελλήνων που αντιστέκεται.

8. Διότι πρέπει να πιέσουμε πολιτικά την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα να ανοίξει τα κελιά των φυλακών του Κορυδαλλού και να επαναφέρει την πολιτική αντιπαράθεση στο κοινωνικό και κοινοβουλευτικό πεδίο και όχι στα στημένα κατηγορητήρια. Οι «δίκες της Μόσχας» τέλευσαν το 1938.

9. Γιατί πρέπει να υπάρχουν εθνικιστές ευρωβουλευτές τον Μάιο στο Στρασβούργο, τώρα που τα εθνικιστικά κόμματα και τα κόμματα της ριζοσπαστικής Δεξιάς θα είναι μία πολύ δυνατή πολιτική ομάδα του Eυρωκοινοβουλίου. Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ θα οικοδομηθεί και με την συνεισφορά των Ελλήνων εθνικιστών.

10. Γιατί ζούμε σε μία εποχή που πρέπει να πούμε τα μεγάλα ΝΑΙ και τα μεγάλα ΟΧΙ. ΝΑΙ στο Έθνος και στην Δημοκρατία, ΟΧΙ στην Μεταπολίτευση και στην φαυλοκρατία.


Χρήστος Χαρίτος