Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία συνεχίζεται!

Ο Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία συνεχίζεται!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, συγχαίρει τις χιλιάδες αγωνίστριες και τους χιλιάδες αγωνιστές του Κινήματος, οι οποίοι στελέχωσαν τους συνδυασμούς της Ελληνικής Αυγής σε Δήμους και Περιφέρειες σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Συγχαίρει επίσης, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που αντιστάθηκαν στα κηρύγματα μίσους και διχόνοιας της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και στήριξαν με ζήλο και φανατισμό τους συνδυασμούς της Ελληνικής Αυγής.

Απέναντι σε ένα αντεθνικό Καθεστώς κομματικών συμμοριών, το οποίο συνδράμουν οι κρατικοδίαιτοι εργολάβοι του ψεύδους με τις ρυπαροφυλλάδες και τα τσοντοκάναλά τους, οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν Αγώνα σκληρό, αλλά αγνό και δίκαιο.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, σημείωσε σαρωτική αύξηση των ποσοστών του, σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος!

Εκείνο το νόμιμο Πολιτικό Κίνημα, το οποίο διώκεται πολιτικά από τη Χούντα του Μνημονίου ως «εγκληματική οργάνωση», αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες μέλη με ακλόνητη Πίστη στον παράνομα έγκλειστο στις φυλακές Αρχηγό του και με Θέληση ακλόνητη να συνεχίσουν τον Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία!

Εγκληματική συμμορία είναι η κλίκα των επίορκων πολιτικών και δικαστικών οι οποίοι λαμβάνουν εντολές από τους ξένους.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο Έλληνες απαιτούν την άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας!

Συμπατριώτες και Συναγωνιστές, Ψηλά τις Σημαίες!

Ο Αγώνας συνεχίζεται δίχως σταματημό και την ερχόμενη Κυριακή ο Ελληνικός Λαός καλείται να στείλει στους τοκογλύφους των Βρυξελλών και στους εγχώριους υποτακτικούς μιας ανθελληνικής Τυραννίας, το ξεκάθαρο μήνυμα: 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
 

Διαβάστε περισσότερα: