Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

«Δικαιοσύνη» στον καιρό της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά


Μόλις πριν μερικές ημέρες, ο συναγωνιστής και εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης προφυλακίστηκε με απόφαση των επίορκων δικαστικών, διότι είναι κάτοχος μιας κυνηγετικής καραμπίνας για την οποία είχε νόμιμη άδεια και εξαιτίας του... χαρακτήρα του! Αυτό είναι το επίσημο σκεπτικό της απόφασης των ανακριτριών, με βάση το οποίο η Χούντα Σαμαρά φυλάκισε ένα πολιτικό της αντίπαλο, βουλευτή της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Πριν τον συναγωνιστή Κασιδιάρη, με εξίσου αστείες δικαιολογίες, έχουν προφυλακιστεί ο Αρχηγός και 6 ακόμη συναγωνιστές, νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού. Στους υπόλοιπους οκτώ, έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, μεταξύ αυτών ο κατ' οίκον περιορισμός και η αντισυνταγματική απαγόρευση συμμετοχής σε πολιτικές εκδηλώσεις του Κινήματος.

Η παραπάνω εισαγωγή κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να κατανοήσει ο αναγνώστης το νομικό «πολιτισμό» της Ελλάδος, ή καλύτερα, το πώς η δικαστική εξουσία αντιμετωπίζει Έλληνες πολίτες και δη εκλεγμένους από το Λαό βουλευτές ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Κρατήστε αυτά και διαβάστε τώρα την παρακάτω είδηση, η οποία είναι πέρα ως πέρα αληθινή.

Προ ημερών, σημειώθηκε σε χωριό της Βοιωτίας απόπειρα ληστείας εις βάρος ταχυδρόμου. Δράστες τέσσερις Αλβανοί οι οποίοι θεώρησαν ότι ο ταχυδρόμος μετέφερε χρήματα για πληρωμή συντάξεων. Στην προσπάθειά τους μάλιστα να ακινητοποιήσουν το όχημά του, πυροβόλησαν εναντίον του με αποτέλεσμα να καρφωθεί μια σφαίρα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και μια στο κολωνάκι της πόρτας του οδηγού. Με απλά λόγια, ο ταχυδρόμος στάθηκε τυχερός στην ατυχία του και γλίτωσε ως εκ θαύματος από τις δολοφονικές προθέσεις των εγκληματιών.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν, η αστυνομία κατόρθωσε να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες. Με τις κατηγορίες της απόπειρας ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας οι τέσσερις Αλβανοί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Λιβαδειάς, όπου η «δικαιοσύνη» μίλησε: από τους τέσσερις δράστες, ο ένας προφυλακίστηκε ενώ οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι δίχως περιοριστικούς όρους, μέχρι τη δίκη!

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στον τοπικό Τύπο, η οικογένεια του ενός εκ των δραστών που αφέθηκαν ελεύθεροι, έστησε τρικούβερτο γλέντι, γιορτάζοντας την απόφαση μιας τυφλής, αντεθνικής δικαστικής εξουσίας.

Ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται κατά τρόπο τουλάχιστον σκανδαλώδη προφυλακισμένοι και οι αλλοεθνείς εγκληματίες, αυτοί που εισέβαλαν στη χώρα με τις ευλογίες του αντισυνταγματικού τόξου, αλωνίζουν ελεύθεροι και ενθαρρύνονται από την δικαστική εξουσία να συνεχίζουν να εγκληματούν κατά των Ελλήνων.

Συνεπώς και δίχως ίχνος υπερβολής, η χρήση του όρου «δικαιοσύνη» από ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα κρίνεται κακόβουλη και εξόχως καταχρηστική!

Διαβάστε περισσότερα: