Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Περιφρονώντας τους Άθλιους...

Περιφρονώντας τους Άθλιους
"...Βασιλικόν, καλώς ποιούντα κακώς ακούειν..."
(Είναι μεγαλειώδες να σε κατηγορούν ενώ κάνεις το σωστό).
Αντισθένης

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, όταν την Πατρίδα εξουσίαζαν οι προδότες του κλεφτοΠΑΣΟΚ εισάγοντας το Λαό μας στην «εκσυγχρονιστική» εποχή των δανείων, του Χρηματιστηρίου και της πολυφυλετικής «κοινωνίας των πολιτών», ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε τους Έλληνες πως κοντοζυγώνει μια σκλαβιά που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ κατά το παρελθόν. Ο Λαός μας είχε ήδη εθιστεί στο ναρκωτικό των δανείων, προσμένοντας μάταια προκοπή κι ευημερία, ενώ στην ουσία εισερχόταν αυτοβούλως στη δουλεία των τόκων. Δεν χρειάστηκε να περάσουν περισσότερες από μία δεκαετία, για ν' αρχίσει ένα σεβαστό τμήμα του Ελληνικού Λαού να αντιλαμβάνεται και να συνειδητοποιεί πως η Χρυσή Αυγή είχε προβλέψει σωστά και με δραματική ακρίβεια τα δεινά που έρχονταν. Παράλληλα όμως, ο ίδιος αυτός Λαός κατόρθωνε χάρη στη Χρυσή Αυγή, να διακρίνει ξεκάθαρα το πραγματικό πρόσωπο των διαχειριστών της μεταπολιτευτικής εξουσίας: ένα πρόσωπο αντεθνικό και συνάμα τυραννικό!


Ήταν, ως εκ τούτου, πράγματι μεγαλειώδες για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να το κατηγορούν άπαντες, ενώ έπραττε το σωστό. Ακόμη περισσότερο μεγαλειώδες όμως, είναι το αδιαμφισβήτητο πλέον γεγονός της αποκάλυψης της σύμπραξης όλων των κομματικών, δημοσιογραφικών και παραδικαστικών συμμοριών, προκειμένου να μην απειληθεί η παράνομη κι ανθελληνική εξουσία τους.

Διότι για να καταληστευθούν οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων, για να διαλυθεί κάθε έννοια κοινωνικού Κράτους, για να παραχωρηθεί η εθνική μας κυριαρχία και να παραδοθεί η επικράτεια στις ορδές των λαθρομεταναστών, συνέπραξαν πολιτικοί, δημοσιογράφοι και βεβαίως επίορκοι λειτουργοί της δικαστικής εξουσίας. Όπως τα Μνημόνια δεν ήρθαν μόνα τους αλλά κάποιοι τα επέβαλαν, κατά παρόμοιο τρόπο τη διαφθορά και τη σαπίλα, τη μίζα και την αναξιοκρατία κάποιοι τα κατέστησαν κυρίαρχο γνώρισμα ενός φαύλου Καθεστώτος.

Τι έπραξε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή από το Μάιο του 2012, οπότε και εισήλθε καθ' όλα νόμιμα και δημοκρατικά, δια της ψήφου 430.000 συμπατριωτών μας, στη Βουλή των Ελλήνων; Κατέδειξε πως εκείνοι οι οποίοι έφεραν τα Μνημόνια είναι οι ίδιοι με αυτούς οι οποίοι καλλιέργησαν επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες τα διόλου κολακευτικά γνωρίσματα τα οποία παρατέθηκαν ανωτέρω. Κι αυτά, τα πιο μαύρα ψοφίμια της αντιλαϊκής και συνεπώς αντεθνικής ολιγαρχίας του πλούτου, αδίστακτα, στυγνά κι αιμοβόρα, γυρεύουν σήμερα θέση ανακριτή, διότι θαρρούν πως κατ' αυτό τον τρόπο θα ματαιώσουν την απόφαση του Ελληνικού Λαού να τους θέσει οριστικά και αμετάκλητα στη θέση του κατηγορούμενου.

Για εκείνους τους «υπερδημοκράτες» της καταπάτησης του Συντάγματος, των παράνομων πολιτικών διώξεων, των απαγορεύσεων και των περιορισμών, προς τη Χούντα Σαμαρά και τους μηχανισμούς της, διακηρύσσουμε τούτο:

Υποσχεθήκατε προεκλογικά πως θα επαναδιαπραγματευθείτε το Μνημόνιο, πως δεν θα μειώσετε επιπλέον μισθούς και συντάξεις, πως θα επανακαταλάβετε τις πόλεις μας από τους λαθροέποικους και υπό αυτούς τους όρους λάβατε τη Λαϊκή Εντολή να κυβερνήσετε.

Την ίδια περίοδο, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έδωσε δια του Αρχηγού του Λόγο Τιμής στον Λαό μας, πως θα οδηγήσει σε δίκη τους υπεύθυνους της καταστροφής και της λεηλασίας και θα οικοδομήσει ένα Κράτος ελεύθερο και κοινωνικά δίκαιο, ένα Κράτος Εθνικό και Λαϊκό. Με αυτές τις προγραμματικές δηλώσεις ως προμετωπίδα του Πολιτικού Αγώνος, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έλαβε τη Λαϊκή Εντολή μισού σχεδόν εκατομμυρίου Ελλήνων, να συντρίψει το Καθεστώς των φαύλων και των διεφθαρμένων. Σε αντίθεση μ' εσάς τους κοινούς απατεωνίσκους του δημόσιου βίου, τους γκάνγκστερς της πολιτικής ζωής του τόπου και υπεύθυνους της πολτοποίησης κάθε έννοιας ισονομίας και δικαίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν παρέκκλινε ούτε χιλιοστό εκ των πολιτικών του θέσεων:

Οι υπεύθυνοι της λεηλασίας και του ξεπουλήματος, της σαπίλας και των σκανδάλων εις βάρος του Λαού και της Πατρίδος θα λογοδοτήσουν και το Κίνημα θ' αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για Εθνική Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη!

Από τότε πέρασαν δύο χρόνια. Την καθαρή και τίμια, σαφή και ξεκάθαρη Λαϊκή Εντολή προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την περιφρόνησαν σχεδόν όλοι οι σημερινοί «υπερασπιστές» της δημοκρατίας: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Βουλή, τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, οι «έγκριτοι κι αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι, η δικαστική εξουσία. Περισσότερο όμως απ' όλους αυτούς, ο κατά τους οπαδούς της ΝΔ «αλήτης και προδότης», ο οποίος είχε το θράσος να ισχυριστεί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο πως «η ηγεσία της Χρυσής Αυγής δεν φυλακίζεται για τις Ιδέες της αλλά για τα εγκλήματά της»!

Μισές αλήθειες είπαν το 1993 οι οπαδοί της ΝΔ: αποδεικνύεται πως εκτός από αλήτης και προδότης (δικός τους χαρακτηρισμός είναι, όχι δικός μου) είναι και παθολογικός ψεύτης. Διότι ουδεμία παρέμβαση έκανε προκειμένου να αποκαταστήσει το Δίκαιο στην Ελλάδα, από τη στιγμή κατά την οποία στελέχη της Χρυσής Αυγής φυλακίζονται εξαιτίας του ότι είναι εν ενεργεία βουλευτές της, ενώ ο επίσης κατηγορούμενος για τα ίδια «εγκλήματα» αποστάτης βουλευτής Βαλάντης Αλεξόπουλος, αφήνεται ελεύθερος με την αιτιολογία πως «διαχώρισε έμπρακτα την θέση του από τη Χρυσή Αυγή»!

Ο Μέγας Ναπολέων (μετά από αυτή τη «φασιστική» πρόκληση δεν μένει παρά να κατηγορηθούμε από τους πολιτικούς μας αντιπάλους και για «φιλογαλλισμό») είχε πει κάποτε: «η μεγαλύτερη ένδειξη τρέλας είναι η δυσαναλογία ανάμεσα στα σχέδια κάποιου ανθρώπου και τις δυνατότητές του». Συνειρμικά η σκέψη πηγαίνει στο σημερινό πρωθυπουργό, ο οποίος έχει μεγαλεπήβολα σχέδια: συμφώνως προς τις δηλώσεις του, έχει σώσει περί τις είκοσι φορές την Ελλάδα από την οικονομική καταστροφή και αναμένεται να το κάνει πολλές φορές ακόμη!

540.000 Έλληνες και Ελληνίδες, κουράστηκαν να τους σώζει ο Σαμαράς και κατόπιν να τους κατακλέβει δια των φόρων για να τους ξανασώσει!

Για οποιονδήποτε αξιοπρεπή άνθρωπο ο οποίος εργάζεται σκληρά και τίμια για να συντηρήσει εαυτόν και την οικογένειά του, η παράνομη και άδικη φορολογία δια της οποίας μειώνονται οι απολαβές της εργασίας που προσφέρει ή προσέφερε, συνιστά κλοπή στην οποία οφείλει να αντισταθεί. Τι πιο λογικό και σώφρον απ' το να επιχειρήσει να την αποτρέψει;

Δεν ενοχλούνται από την κλοπή, μονάχα εκείνοι οι οποίοι απολαμβάνουν περιουσία και πλούτο που έχει αποκτηθεί με μη νόμιμα μέσα, είτε εν τέλει, περιουσία και πλούτο τα οποία δεν αποκτήθηκαν από την προσωπική εργασία και χάρη στις ικανότητες/δεξιότητες τους. Αυτοί οι τελευταίοι, δεν θα μπορούσαν ποτέ να στηρίξουν τη Χρυσή Αυγή, καθώς γνωρίζουν πως τυχόν ανάληψη της εξουσίας από τους Εθνικιστές σημαίνει ταυτόχρονα και τον τερματισμό των προκλητικών τους προνομίων. Τούτο απαντά και σ' εκείνους που τυχόν απορούν, από το μένος και τη λύσσα του αντεθνικού Καθεστώτος και των πραιτόρων του, εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Αν για τους πολιτικούς μας αντιπάλους συνιστά «δίκαιο» η ποινικοποίηση της αμφισβήτησης της αντεθνικής και διεφθαρμένης εξουσίας τους, τότε για μας τους Εθνικιστές, η αμφισβήτηση αυτής της Τυραννίας δεν μπορεί παρά να είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την διεξαγωγή του Πολιτικού Αγώνα.
Βεβαίως, οι διώκτες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος νιώθουν σήμερα παντοδύναμοι και άτρωτοι. Δικαίωμά τους, το ίδιο παντοδύναμος και άτρωτος αισθανόταν και ο Καντάφι -παλαιός σύμμαχος των εγχώριων «υπερδημοκρατών», για να μην τους θυμίσουμε τον Τσαουσέσκου και μας πουν φασίστες- μέχρι που ήρθε η ημέρα της αποκαθήλωσής του.

Κάθε λέξη μίσους προς τη Χρυσή Αυγή, κάθε χαιρέκακο χαμόγελο, κάθε χοντροκομμένο ψέμα και κάθε κατάπτυστη συκοφαντία, κρύβουν και τον ενδόμυχο τρόμο των εχθρών του Λαού πως η ημέρα εκείνη θα έρθει και στην αγαπημένη μας Πατρίδα. Ο χειρότερος εφιάλτης του αντισυνταγματικού τόξου και των λοιπών πραιτοριανών της αντεθνικής Χούντας δεν είναι ένας αντίστροφος Ντογιάκος, μια αντίστροφη Κλάπα και μια αντίστροφη Δημητροπούλου, αλλά μάλλον ένας υποχρεωτικός περίπατος των επίορκων «υπερδημοκρατών»- δίχως φυσικά την κουστωδία της προσωπικής τους ασφάλειας-, σε μια κατάμεστη Πλατεία Συντάγματος. Τους «αγαπά» άλλωστε ο Λαός, έχουν τίποτα να φοβηθούν;

Δυστυχώς για τη Χούντα Σαμαρά και τα καλοταϊσμένα της κρατικά και παρακρατικά σκυλιά, οι Χρυσαυγίτες δεν είναι απόγονοι της πατριδοκάπηλης μασονοδεξιάς, αλλά οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ εκατομμυρίων Εθνικιστών Αγωνιστών. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Ευάγγελος Καρακώστας





Διαβάστε περισσότερα: