Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ρατσισμός: Η δική μας άποψη

Ρατσισμός: Η δική μας άποψη

Αδιαμφισβήτητα το πιο μείζον θέμα των ημερών μας είναι ο Ρατσισμός. Μια λέξη που απέκτησε πολιτική χροιά από τον  Λ. Τρότσκι το 1930 για να χαρακτηρίσει τους Σλαβόφιλους, ένα πνευματικό-πολιτιστικό κίνημα του 19του αιώνα που αγωνιζόταν ώστε η Ρωσία να παραμείνει πιστή στα παραδοσιακά της ήθη και έθιμα ενάντια στα διεθνιστικά σχέδια των Δυτικόφιλων και του δυτικοευρωπαϊκού προτύπου ανάπτυξης. Έκτοτε της προσάπτεται κάθε λογής κατηγορία ώστε να χρησιμοποιείται εσφαλμένα, αντικαθιστώντας έτσι εκ του πονηρού λέξεις όπως Φυλετισμός και Παραδοσιοκρατία. Ενόψει λοιπόν του φρενήρους αντι-ρατσισμού είναι επιβεβλημένο να διασαφηνίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με το τι πραγματικά πιστεύουν οι Εθνικιστές.

Ας αρχίσουμε με το τι καθιστά κάποιον ρατσιστή, κατά τους πολεμίους μας. Ρατσιστής, όπως λένε, είναι αυτός που πιστεύει ότι η φυλή του ή η ομάδα του (π.χ. θρησκευτική) είναι ανώτερη από κάποια άλλη, ή απ’ όλες τις άλλες, και αποσκοπεί στην επιβολή του επάνω σε αυτές επιδιώκοντας ακόμα και την ολοκληρωτική εξόντωση τουςΈνα άμεσο παράδειγμα είναι το κράτος του Ισραήλ με τον «περιούσιο λαό» του, που όπως πιστεύουν βρίσκεται ένα «σκαλί» πάνω απ’ τους υπόλοιπους. Περαιτέρω να αναφερθεί και το άκρως ρατσιστικό έγκλημα, πιθανότατα η πιο μαζική γενοκτονία όλων των εποχών, αυτή της φυλής των Ινδιάνων και όλων των γηγενών πληθυσμών της Βόρειας και Νότιας Αμερικής από τους Ισπανούς κι Αγγλοσάξωνες κατακτητές. Συνεχίζοντας, μπορούμε επίσης να θυμηθούμε ότι ο μηχανισμός του αμερικανικού κράτους χτίστηκε κυριολεκτικά από τα χέρια δούλων, νέγρων συγκεκριμένα, και χρειάστηκε να περάσουν δυο αιώνες μέχρις ότου αποκτήσουν και αυτοί κάποια δικαιώματα. Τέλος, είναι γνωστές οι πάμπολλες αποικίες που δημιούργησαν, η Αγγλία, η Γαλλία, η Αμερική κα.

Αφού είδαμε λοιπόν τι σημαίνει Ρατσισμός και ποιοι έχουν υπάρξει διαχρονικά Ρατσιστές, ας δούμε και τι πιστεύουμε Εμείς. Η Ιδεολογία μας πρεσβεύει και υπηρετεί τον Φυσικό Νόμο. Πράγμα που σημαίνει ότι άπαξ στη Φύση υπάρχουν διαφορετικά Είδη και Φυλές, εμάς χρέος μας είναι η διατήρηση και η διαφύλαξη τουςΑντιμαχόμαστε έτσι, κάθε επιβολή, κατάκτηση ή δουλεία του οποιουδήποτε, ενώ αντιθέτως, φιλοδοξούμε και αγωνιζόμαστε ώστε η κάθε Φυλή ή Εθνότητα να κατοικεί και να αναπτύσσεται στον φυσικό, ζωτικό της χώρο, στην περιοχή δηλαδή όπου κι εμφανίστηκε και κυριαρχεί.

Αναγνωρίζουμε λοιπόν, πρώτα απ’ όλα την ύπαρξη Φυλών. Κάτι που η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, κάτω από πιέσεις γνωστών κέντρων εξουσίας, δεν κάνει πλέον. Δεύτερον, αναγνωρίζουμε ότι μεταξύ των Φυλών υπάρχουν διαφορές. Σωματικές, πνευματικές, ψυχικές και πολιτισμικές. Μάλιστα, όπως έχει υποστηρίξει ο Δαρβίνος στην Καταγωγή του Ανθρώπου: «Η ποικιλία στο ανθρώπινο είδος είναι τόσο ξεκάθαρη, που αν παρόμοιες διαφορές εντοπίζονταν σε οποιοδήποτε άλλο ζώο, αυτό θα εγγυούταν την κατάταξη τους σε διαφορετικά είδη, αν όχι γένη!» Κατά συνέπεια η ύπαρξη Φυλών καθώς και οι διαφορές μεταξύ αυτών είναι δεδομένες. Σκοπός μας όμως, στο παρόν άρθρο, δεν είναι να τις αναλύσουμε ούτε να ορίσουμε το ποία Φυλή υπερτερεί της άλλης, ή ποιος έχει παραγάγει τον μεγαλύτερο και λαμπρότερο πολιτισμό. Άλλωστε μια τέτοια σύγκριση θα ήταν αδύνατον να γίνει, με κάποιες Φυλές, καθώς δεν έχουν παραγάγει κανένα πολιτισμό, δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα καν τον τροχό!

Εμείς ως Έλληνες ανήκουμε στη Λευκή Φυλή. Πράγμα που σημαίνει ότι βάση της Ιδεολογίας μας που υπακούει, όπως προείπαμε, στην φυσική τάξη πραγμάτων αγωνιζόμαστε ώστε στην Ευρώπη να κατοικεί, να αναπτύσσεται και να παράγει πολιτισμό ο Λευκός άνθρωπος. Έτσι και στην Ελλάδα φιλοδοξούμε μια μέρα να διοικείται και πάλι από Έλληνες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι όποιοι ξένοι δεν είναι «καλοδεχούμενοι» είτε για να μείνουν, είτε για να εργαστούν. Προϋποθέτει όμως, τον εξευγενισμό της Φυλής, την καταπολέμηση της Υπογεννητικότητας και την εξάλειψη της Ανεργίας. Εφόσον εκπληρωθούν αυτοί οι βασικοί στόχοι που θα εξασφαλίσουν τη διαφύλαξη και τη διαιώνιση της Φυλής μας, τότε οι όποιοι ξένοι είναι καλοδεχούμενοι.

Ποια είναι όμως η σημασία της Φυλής και της φυλετικής ομοιογένειας του Έθνους;

Η Φυλή αποτελεί το συστατικό στοιχείο ενός Έθνους, καθώς και τη σημαντικότερη παράμετρο συνοχής του. Ακόμα και αν η Εθνική συνείδηση αλλοιωθεί ή χαθεί, η φυλετική υπόσταση παραμένει ζωντανή. Οι φυλετικές προδιαθέσεις και η κοινή συνείδηση της Φυλής, θα διατηρούν συμπαγές το Έθνος και την Κοινότητα. Η εισβολή όμως αλλόφυλων στον κοινωνικό ιστό, καταργεί το Όμαιμον, το Ομόγλωσσον, το Ομόθρησκον και το Ομότροπον δημιουργώντας έτσι αντιθέσεις που οδηγούν σε συγκρούσεις και διασπαστικές τάσεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η Κοινωνία μετατρέπεται σε ζούγκλα, μέσω των διαρκών πολυφυλετικών αντιθέσεων, καθιστώντας έτσι την επιβίωση και το χρήμα ως την μόνη κοινή συνισταμένη. Ανώτερες Αξίες και Ιδανικά χάνονται στον Υλισμό, ενώ το Έθνος αδυνατεί να βρει κοινή πορεία και όραμα.

Μέσα λοιπόν από αυτήν τη μικρή εισαγωγή εις ότι αφορά την άποψή μας για τον ρατσισμό, βλέπουμε ότι δεν αποσκοπούμε στην υποδούλωση ή στην εξάλειψη καμίας άλλης Φυλής παρά επιδιώκουμε την διατήρηση της Φυσικής Τάξης, κάτι που είναι και το πλέον ανθρωπιστικό και Ηθικό. Περαιτέρω δεν επικροτούμε αλλά καταδικάζουμε την όποια πράξη βίας κατά αλλοδαπού αλλά και καθ’ όμοιο τρόπο, επιθυμούμε και τον επαναπατρισμό όλων των παρανόμως εισαχθέντων στις χώρες προέλευσης τους. Αυτή είναι μια πάγια θέση μας που βρίσκεται διατυπωμένη σε πλήθος εντύπων περασμένων χρόνων και όχι κάποια πρόσκαιρη ενόψει αντιρατσιστικού νόμου.

Ας αναφέρουμε και για την ιστορία, μιας και μονίμως μας αποκαλούν Ναζί, ότι ο γερμανικός στρατός του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου αποτέλεσε τον πιο πολυφυλετικό στρατό της ιστορίας με πάνω από 32 Έθνη στις τάξεις του. Αυτό για τους επικριτές μας που υποκινούνται και χρηματοδοτούνται από ξένα κέντρα εξουσίας που είτε ανήκουν στον αυτοαποκαλούμενο «περιούσιο  λαό», είτε στους εκ δυσμάς «δημοκράτες» που εξάλειψαν ολοσχερώς μια φυλή, καθυπόταξαν για αιώνες άλλες και σύρουν στα δεινά του πολέμου και της φτώχειας Έθνη και Λαούς μέχρι και σήμερα. 

Όχι λοιπόν στον Ρατσισμό, ναι στον Φυλετισμό!