Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Επιμορφωτικά Μαθήματα Εκλογικών Αντιπροσώπων

     Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας ένα ακόμη μάθημα από τον κύκλο των επιμορφωτικών μαθημάτων για  Εκλογικούς Αντιπροσώπους τα οποία διοργανώνει η Νομική Υπηρεσία Βορείου Ελλάδος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ενόψει των πιθανολογούμενων βουλευτικών εκλογών.


     Ενώπιον πλήθους Συναγωνιστών ο υπεύθυνος Εκλογικών Αντιπροσώπων της Νομικής Υπηρεσίας Βορείου Ελλάδος Τσάμης Θεοφάνης, παρουσίασε και ανέλυσε συνολικά τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα τα οποία έχει ο Εκλογικός Αντιπρόσωπος. 

     Στην συνέχεια του μαθήματος, ο Τριανταφυλλούδης Αλέξανδρος, μέλος της Νομικής Υπηρεσίας Βορείου Ελλάδος, προχώρησε σε ειδικότερη παρουσίαση ορισμένων θεματικών ενοτήτων όπως π.χ. η νομολογία σχετικά με την ακυρότητα ψηφοδελτίων κ.α.. Στο τέλος του μαθήματος απαντήθηκαν πλήθος ερωτήσεων που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές και διεξήχθη εποικοδομητική συζήτηση περί του αντικειμένου του μαθήματος.

     Το επόμενο επιμορφωτικό μάθημα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 20.00 στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης στην οδό Καζαντζάκη 4.