Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ: Στον Ντογιάκο οι μπολσεβίκοι εκλιπαρούν για σταλινική δίκη της Χρυσής Αυγής


ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ: Στον Ντογιάκο οι μπολσεβίκοι εκλιπαρούν για σταλινική δίκη της Χρυσής ΑυγήςΗ πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής χαιρετίστηκε από το σύνολο σχεδόν του αντισυνταγματικού τόξου, δύο όμως είναι οι συμμορίες με μανδύα πολιτικού κόμματος που επένδυσαν πολιτικά σε αυτό το αίσχος κατά της συνταγματικής νομιμότητας: η ψοφοδεξιά ΝΔ και το κόμμα του χαφιέ ή ΚΚΕ.


Προς τι το μίσος των συμμοριών αυτών κατά της Χρυσής Αυγής; 

Για τη ΝΔ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Τα έχει ήδη αποκαλύψει ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Μπαλτάκος, ο οποίος είχε ευθαρσώς δηλώσει πως η σκευωρία στήθηκε επειδή η Χρυσή Αυγή έκοβε ψήφους από το κομματικό μόρφωμα της Συγγρού. Οι μπολσεβίκοι όμως; Το σταλινικό, φύσει και θέσει αντεθνικό ΚΚΕ, διέκρινε στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τον μείζονα κίνδυνο πολιτικής του εξαφάνισης. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σε ελάχιστο μονάχα χρονικό διάστημα κατόρθωσε να αναδείξει αφενός τον αντεργατικό χαρακτήρα της συμμορίας του Περισσού και αφετέρου την πάγια θέση της να δρα ως ουρά της ΝΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τα δυόμιση έτη της Χούντας Σαμαρά, το ΚΚΕ ανάλωσε την αντιπολιτευτική του ρητορική στη λάσπη πρωτίστως εις βάρος της Χρυσής Αυγής και δευτερευόντως κατά του Σύριζα.


Η πτώση της Χούντας Σαμαρά έφερε σε ακόμη δεινότερη θέση το κόμμα του χαφιέ. Με έκδηλη αγωνία περί της συντήρησης της κομμουνιστικής απάτης, το Κ.Κ. αναζητά συμμάχους. Αυτούς τους συμμάχους τους βρήκε στη Συγγρού και φυσικά στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ι. Ντογιάκο.


Την ιδιαίτερη σχέση Σαμαρά-Ντογιάκου, την οποία αποκαλύπτει εξόχως το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας του πρώην πρωθυπουργού με ανώτερο δικαστικό παράγοντα, την γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες. Όχι όμως και οι μπολσεβίκοι, οι οποίοι έσπευσαν την Παρασκευή στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Αθηνών!


Τι γύρευαν οι κόκκινες αλεπούδες στο δεξιό παζάρι;


Σύμφωνα με καθεστωτικά μέσα, «συνήγοροι των μελών του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ που παρίστανται ως πολιτικώς ενάγοντες στη δίκη της Χρυσής Αυγής, προχώρησαν σε. παρέμβαση στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ισ. Ντογιάκο, σημειώνοντας πως εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά και υπόνοιες για προσπάθεια αποστείρωσης από τον πολιτικό χαρακτήρα της ναζιστικής εγκληματικής βίας»!


Προφανώς οι μπολσεβίκοι διακατέχονται από τον ίδιο φόβο ο οποίος έχει καταβάλει την ηγετική κλίκα της ΝΔ και τους επίορκους που οργάνωσαν και υλοποίησαν την πολιτική σκευωρία εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Δίχως να έχει προκύψει το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο για τον Αρχηγό και βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και φοβούμενοι την πανηγυρική δικαίωση των Εθνικιστών, οι μπολσεβίκοι απαιτούν από τον «σύντροφο» Ντογιάκο τούτο: να καταδικαστούν οι κατηγορούμενοι Χρυσαυγίτες επειδή αυτό βολεύει χρεοκοπημένους πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού τόξου και τους λακέδες της καθεστωτικής δημοσιογραφίας! Με απλά λόγια, το κόμμα του χαφιέ είπε στο Ντογιάκο: δεν έχει σημασία που δεν υπάρχουν στοιχεία για έκνομες ενέργειες της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, αρκεί το γεγονός ότι είναι Χρυσαυγίτες!


Ο φόβος λοιπόν φυλάει τα έρμα. Εκείνοι που πρωτοστάτησαν στην άθλια πολιτική σκευωρία κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών τρέμουν όχι μόνο τη δικαίωση της Χρυσής Αυγής αλλά κυρίως, την αποκάλυψη των σκευωρών. Από πολιτικής απόψεως, η ουρά της σαμαρικής ΝΔ έχει όνομα: ΚΚΕ! Μη σας φαίνεται διόλου περίεργο. Αναλογιστείτε μόνο, που θα ήταν σήμερα η ΝΔ και το ΚΚΕ, εάν δεν είχε εξαπολυθεί το Σεπτέμβριο του 2013 η αντισυνταγματική δίωξη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.


Πλέον, το κόμμα του χαφιέ αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να εξηγήσει στους ψηφοφόρους του τον τρόπο με τον οποίο το «λαϊκό κίνημα» θα τσακίσει τους «φασίστες» της Χρυσής Αυγής, με σημαιοφόρο του τον «σύντροφο» Ντογιάκο!

Διαβάστε περισσότερα: