Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Έπεσαν οι μάσκες των ψευτοδημοκρατών: Καμία καταδίκη των παρακρατικών!

     Πέντε ώρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό κατάλυσης του Κράτους Δικαίου και της ομαλής διεξαγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής, ούτε... μισός ψευτοδημοκράτης δεν έχει καταδικάσει την επίθεση των παρακρατικών της αριστεράς στην αίθουσα του δικαστηρίου και στους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων!
     Μπορεί η Πρόεδρος του δικαστηρίου να καταλόγισε ευθύνες στην αστυνομία για το κλίμα τρομοκρατίας εντός της αίθουσας όπου διεξήγετο η δίκη, παρά ταύτα όμως, ουδεμία αντίδραση υπήρξε από μέρους της αστυνομίας.

     Επιπρόσθετα, κανένα κόμμα από εκείνα τα οποία σπεύδουν να εκδώσουν ανακοινώσεις καταδίκης της τρομοκρατίας και του «εκφοβισμού της δημοκρατίας» ακόμη και όταν κάποιος πολίτης τολμά να πετάξει νερό, αυγά ή γιαούρτι σε εκπροσώπους του «αντιφασιστικού» συνονθυλεύματος, δεν προέβη στην παραμικρή δήλωση καταδίκης των σημερινών γεγονότων.
     Παρομοίως, η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη τηρούν ένοχη σιωπή, ενδεικτική ωστόσο, του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται την έννοια της ευνομούμενης Πολιτείας.
Κατά τα λοιπά, η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι μια... δίκαιη δίκη όπου δικάζονται έκνομες ενέργειες και όχι Ιδέες!