Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Οι παρακρατικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε συνήγορο υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής

     Την Τετάρτη το πρωί, μία ημέρα πριν την συνέχιση της περιβόητης δίκης για την Χρυσή Αυγή, οι γνωστοί - άγνωστοι παρακρατικοί επιτέθηκαν σε γραφείο συνηγόρου υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής και κατέστρεψαν υλικοτεχνικές υποδομές. Η επίθεση έγινε από 4 κουκουλοφόρους μέρα - μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας δίχως να γίνει καμμία σύλληψη.
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη απορία για την ταυτότητα των δραστών, έσπευσαν σήμερα οι ίδιοι να την αποκαλύψουν στο γνωστό παρακρατικό ιστότοπο των αναρχικών και του Soros, indymedia.




     Με ανακοίνωσή τους οι "αντιφασίστες" δήλωσαν ότι η επίθεση στο γραφείο του δικηγόρου Γ. Π. είχε ξεκάθαρο στόχο την τρομοκράτηση των μαρτύρων και των δικηγόρων υπεράσπισης, ώστε να μην διεξαχθεί μια δίκαιη δίκη. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά "καμία δικαιοσύνη δεν πρόκειται να δοθεί στις αίθουσες των αστικών δικαστηρίων", γι΄ αυτό πρέπει να καταλυθεί η ευνομία και το κράτος δικαίου  "από τον κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια, και με όποιο μέσο θεωρείται απαραίτητο".

Αυτοί είναι οι ψευτοδημοκράτες και αυτός είναι ο σεβασμός τους στην Δικαιοσύνη. Επιχειρούν με κάθε τρόπο να ολοκληρώσουν το έργο των σκευωρών. Θα αποτύχουν παταγωδώς!