Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απαγορεύτηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τον Μέγα Αλέξανδρο στη Θεσσαλονίκη!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η φίμωση των εθνικιστών συνεχίζεται, αυτή τη φορά με τη σφραγίδα της κυβέρνησης «πρώτη φορά αριστερά»
Για τέταρτη συνεχόμενη φορά και με την ίδια ακριβώς αστεία δικαιολογία ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης αποφάσισε και διέταξε την απαγόρευση της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, επιβεβαιώνοντας πως μοναδικός φόβος του σάπιου κατεστημένου είναι οι Έλληνες εθνικιστές. Με αφορμή την ανακοίνωση ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ αντισυγκεντρώσεων από ομάδες και οργανώσεις που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ και δήθεν «αντιεξουσιαστές» και ταυτόχρονα με πρόσχημα την «διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης» το κράτος προβαίνει στην απαγόρευση μιας νόμιμης πολιτικής εκδήλωσης, νομιμοποιώντας έτσι την παρανομία των παρακρατικών μηχανισμών που ως δεκανίκι των εκάστοτε κυβερνήσεων χρησιμοποιούνται για να καταστέλλονται οι δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.





Η κυβέρνηση Τσίπρα, μια κυβέρνηση θεωρητικά υπέρ των δικαιωμάτων των διαδηλωτών και κατά της αστυνομικής αυθαιρεσίας απέδειξε πως είναι ικανή να προβεί σε τακτικές που η ίδια καταδίκαζε, μόνο και μόνο για να μην έχει απέναντι της έναν ισχυρό πολιτικό αντίπαλο.
Ας γνωρίζουν οι συγκυβερνώντες και τα δεκανίκια τους ότι τη Χρυσή Αυγή δεν τη λύγισαν ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, ούτε οι παράνομες πολιτικές διώξεις. Ο αγώνας μας για την διασφάλιση της ελληνικότητας του ιερού ονόματος της Μακεδονίας θα συνεχιστεί αμείωτος, παρά τις άθλιες μεθοδεύσεις ενός ολόκληρου κράτους που ξεπουλά την ιστορία του και το λαό του για τις δόσεις των ευρωτοκογλύφων.

Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ