Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η εθνική αντιπολίτευση: ΟΧΙ στο λαθρονομοσχέδιο!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η εθνική αντιπολίτευση: ΟΧΙ στο λαθρονομοσχέδιο!
Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Αυτές τις ώρες ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων επί των άρθρων το εθνοκτόνο νομοσχέδιο για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες. Η Χρυσή Αυγή, πιστή στις πολιτικές της διακηρύξεις και με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, τάσσεται ανεπιφύλακτα κατά του αντεθνικού αυτού εκτρώματος, ως έπραξε και κατά την ψήφισή του επί της αρχής.
 
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο τάχθηκε κατά της ψήφισής του. Οι ελαφροδεξιοί του Καμμένου, συνέταιροι της διεθνιστικής Αριστεράς του Τσίπρα στην κυβέρνηση-τσίρκο, είχαν ταχθεί υπέρ του νομμοσχεδίου, υποχρεώθηκαν όμως σε άτακτη υποχώρηση και αλλαγή πορείας μετά την κατακραυγή πατριωτών ψηφοφόρων. Παρομοίως, η ΝΔ στα πλαίσια της κοσμοπολίτικης και διεθνιστικής, φιλελεύθερης ιδεοληψίας, τάχθηκε κατά του λαθρονομοσχεδίου όχι όμως επειδή το θεωρεί μείζονα απειλή για το Ελληνικό Έθνος, αλλά διότι διαφωνεί με επιμέρους όρους του!

Οι υποκριτές και πατριδοκάπηλοι της μασονοδεξιάς, είτε αυτοί βρίσκονται στη ΝΔ είτε στους ΑΝΕΛ, φροντίζουν ώστε να προωθηθούν όπως-όπως τα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, ήτοι η διάλυση των Εθνικών Κρατών και των πατροπαράδοτων δομών της ελληνικής κοινωνίας. Η δήθεν «πατριωτική» δεξιά των κόκκινων γραμμών, πήγε περίπατο μπροστά στη δίψα της για εξουσία και φυσικά μπροστά στην θλιβερή της απόγνωση να υπηρετήσει τα διεθνή αφεντικά. Οι περίφημες διακηρύξεις περί «Κούγκι» (βλέπε Καμμένο) και για «επανακατάληψη πόλεων από τους λαθρομετανάστες» (βλέπε ΝΔ), παρέμειναν λόγια ψεύτικα και μεγάλα, για μικροκομματικές σκοπιμότητες και προς εξαπάτηση των Ελλήνων.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, θεωρεί ότι το νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας είναι πράξη εξόχως αντεθνική, η οποία ανοίγει το δρόμο για την ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας. Σε κάθε τόνο λοιπόν, διαμηνύει προς τις διεθνιστικές συνιστώσες του Καθεστώτος -μαρξιστικές και φιλελεύθερες- πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Ευάγγελος Καρακώστας 

Διαβάστε περισσότερα: