Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Μετά τις εκλογές - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Οι Εθνικιστές στην Ελλάδα του 2015

Γύριζε, μη σταθείς ποτέ, ρίξε μας πέτρα μαύρη
ο ψεύτης είδωλο είναι εδώ, το προσκυνά η πλεμπάγια
η Αλήθεια τόπο να σταθή για μια στιγμή δε θάβρη.
Αλάργα. Νέκρα της ψυχής της χώρας τα μουράγια.
Η Πολιτεία λωλάθηκε, κι απόπαιδα τα κάνει το Νου,
το Λόγο, την Καρδιά, τον Ψάλτη, τον Προφήτη
κάθε σπαθί κάθε φτερό, κάθε χλωρό στεφάνι στη λάσπη.
Σταύλος ο ναός, μπουντρούμι και το σπίτι.
Από θαμπούς δερβίσηδες και στέρφους μαναταρίνους,
κι από τους χαλκοπράσινους η Πολιτεία πατιέται…
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
 
Ένα νέο πολιτικό τοπίο διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015, οι οποίες ανέδειξαν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κατάσταση όμως είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν του Ιανουαρίου του 2015, όταν ανάλογο εκλογικό αποτέλεσμα υπήρξε. Η πλειοψηφία των αρθρογράφων των εφημερίδων και των σχολιαστών του συστήματος ούτε λίγο, ούτε πολύ, ισχυρίζονται ότι το θέμα του μνημονίου… έληξε (!) με τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών. Βασίζουν τον ισχυρισμό τους αυτόν στο γεγονός ότι πράγματι το συνολικό αθροιστικά αποτέλεσμα των κομμάτων, τα οποία υποστηρίζουν την πολιτική των μνημονίων ξεπερνά το 80%, αφού μνημόνιο πλέον υποστηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό αποτελεί μία σοφιστεία και ένα ευχολόγιο, αφού είναι βέβαιον και αυτό προέκυψε και από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου ότι ο Ελληνικός λαός είναι αντίθετος προς την πολιτική των μνημονίων. Γιατί ψήφισε έτσι όμως; Για τον απλούστατο λόγο ότι στην θέση της ελεύθερης πολιτικής επιλογής έχει κυριαρχήσει ο φόβος και ο τρόμος, τον οποίον συστηματικά καλλιέργησαν και καλλιεργούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Επιπλέον, σύντομα και ίσως μέσα μόλις τους επόμενους μήνες ο ελληνικός λαός θα υποστεί σκληρά τις συνέπειες του τρίτου μνημονίου της αριστεράς. Μη λησμονούμε επίσης αυτό που είχε γράψει ο μέγας Πλάτων, ότι το ίδιο διαφθείρουν τόσο ο μεγάλος πλούτος, όσο και η μεγάλη φτώχεια. Ήταν δηλαδή το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών ένα ψήφος ανάγκης και φόβου, ο οποίος προήλθε μέσα από έναν αδυσώπητο ψυχολογικό πόλεμο.

Στις εκλογές αυτές συμμετείχε όπως όλοι γνωρίζετε και το Κίνημά μας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και συμμετείχε μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, όντας αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ, συκοφαντούμενη απ’ όλους και με ελάχιστα υλικά μέσα σε αντίθεση με όλους τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, οι οποίοι προβαλλόντουσαν διαρκώς από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις εφημερίδες. Υπήρξαν και κάποιοι, οι οποίοι ισχυρίστηκαν και ισχυρίζονται ότι το αποτέλεσμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν ήταν θετικό παρ’ όλο το γεγονός ότι κυριολεκτικά εναντίον όλων κατόρθωσε και πάλι να εκλεγεί τρίτο κόμμα στις εκλογές! Οι αριθμοί όμως τους διαψεύδουν πανηγυρικά.

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, με την γλώσσα των αριθμών, των αληθινών αριθμών και όχι των αριθμών των δημοσκόπων, οι οποίοι για μια ακόμη φορά απεδείχθησαν τουλάχιστον άστοχοι στις προβλέψεις τους. Όπως γνωρίζετε στις 25 Ιανουαρίου του 2015 είχαμε εκλογές και στις εκλογές αυτές τα κόμματα πήραν έναν αριθμό ψήφων. Ας δούμε αυτούς τους αριθμούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει 2.245.978 ψήφους. Τον Σεπτέμβριο πήρε 1.925.904 ψήφους. Έχασε δηλαδή κατά απόλυτο αριθμό 320.074 ψήφους. Δηλαδή το 14,25% των ψήφων του. Το ΠΑΣΟΚ τον Ιανουάριο εάν συνυπολογίσουμε τους ψήφους της ΔΗΜΑΡ και του κόμματος του Γ. Παπανδρέου είχε πάρει 471.846 ψήφους και τον Σεπτέμβριο πήρε 341.390. Έχασε δηλαδή από την δεξαμενή των ψήφων του Ιανουαρίου 130.459 ψήφους, δηλαδή το 27%. Το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον Ιανουάριο είχε πάρει 293.683 και τον Σεπτέμβριο 200.423. Έχασε το 31,7% των ψήφων του και συγκεκριμένα 93.260 ψήφους. Το Ποτάμι αντιστοίχως, τον Ιανουάριο 373.294 και τον Σεπτέμβριο 222.166. Απώλεια ψήφων σε ποσοστό 40,4% και σε απόλυτο αριθμό 151.128 ψήφους. Η Ν.Δ. τον Ιανουάριο είχε 1.718.694 και τον Σεπτέμβριο 1.526.205. Έχασε το 11,9% και 192.489 ψήφους. Το ΚΚΕ από 338.188 που πήρε τον Ιανουάριο τον Σεπτέμβριο πήρε 301.632. Έχασε 36.556 ψήφους και ποσοστό 10,8% των ψηφοφόρων.

Ας έλθουμε τώρα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είχε λάβει τον Ιανουάριο 388.387 ψήφους και τον Σεπτέμβριο 379.581. Έχασε μόνον 8.806 ψήφους και ποσοστό μόλις 2,2%. Ποιος ήταν λοιπόν ο νικητής των εκλογών με την γλώσσα των αριθμών; Τα συμπεράσματα δικά σας… Βεβαίως και υπήρχε αυξημένη αποχή η οποία δικαιολογεί σε ένα βαθμό την απώλεια ψήφων σε όλα τα κόμματα, όχι όμως στα ποσοστά που αναφέρθηκαν προηγουμένως, αντίθετα εάν δούμε την αύξηση της αποχής και την απώλεια των ψήφων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχασε τους λιγότερους ψήφους απ’ όλους και σε ποσοστό και σε απόλυτο αριθμό και σε βαθμό αρκετά χαμηλότερο από την αυξημένη αποχή.

Οι εκλογές όμως τέλειωσαν και εκατοντάδες χιλιάδες Υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες ενάντια στην πολιτική τρομοκρατία τον αποκλεισμό και την λάσπη του συστήματος έδωσαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την τρίτη θέση. Τι θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές;  Είναι λίγο πολύ γνωστό. Θα ακολουθήσει η πολιτική του Μνημονίου 3, του Μνημονίου της αριστεράς, το οποίο θα πλήξει σε μεγάλο βαθμό τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας μας. Οι προκλήσεις των καιρών είναι μεγάλες και το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ακολουθεί μία συνεπή εθνική πολιτική αποτελούν ένα πλεονέκτημα για το Κίνημά μας, το οποίο καλείται να αποτελέσει την εθνική πρωτοπορία στους αγώνες ενάντια σε αυτήν την καταστροφική πολιτική. Οι συνθήκες όμως ποτέ δεν αρκούν ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην οποιαδήποτε άλλη χώρα ούτε σήμερα, ούτε στην οποιαδήποτε εποχή. Χρειάζεται αγώνας, μέθοδος, συνεχής προσπάθεια για να κάνουμε το Κίνημά μας ακόμη πιο δυνατό στην συνείδηση του Λαού.

Βεβαίως και το σύστημα δεν πρόκειται να σταματήσει την πολεμική του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αντίθετα η μεγάλη πολιτική αντοχή του εθνικιστικού Κινήματος αποτελεί μια πρόκληση για την ξενοκρατία, η οποία υπάρχει στην Πατρίδα μας και η οποία βλέπει σε εμάς ένα εμπόδιο στα ανθελληνικά της σχέδια. Ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο τίθεται απέναντι στις προσπάθειές μας είναι η κατάσταση παθητικότητας στην οποία οδήγησαν τον λαό μας με την δυστυχία και την ανέχεια και τα ψεύτικα λόγια τους τα γεμάτα υποσχέσεις.

Απέναντι σε όλους αυτούς οι Εθνικιστές στην Ελλάδα του 2015 έχουν ένα ιερό χρέος και μία αποστολή. Να κρατήσουν υψηλά την Σημαία του Εθνικού Αγώνα ανάμεσα πραγματικά σε ερείπια ψυχών και συνειδήσεων, σε μια κοινωνία που σαπίζει, σε έναν λαό που σκύβει το κεφάλι.

Εμείς είμαστε που θα πρέπει να δώσουμε την δύναμη στους Έλληνες να αντισταθούν ενάντια στην καταστροφή που έρχεται εάν περάσουν τα σχέδια αυτού του ξενοκίνητου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: