Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Οι θρασύδειλοι κολλητοί των τρομοκρατών τολμούν να χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή “εγκληματική οργάνωση”


Είναι ολοφάνερο ότι οι συριζαίοι προσπαθούν να υποβιβάσουν την νοημοσύνη μας με τις φαιδρές δικαιολογίες τους ύστερα από τις τρομερές αποκαλύψεις του Πανούση.


Ας δούμε ποιοι ακριβώς διάλογοι βγήκαν στον αέρα: «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα…

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ: Τίποτα δεν κάνετε!

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο “υπερυπουργός” και αυτός δεν είναι δικός μας.

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα».

Σε έναν άλλο διάλογο, το ηγετικό μέλος των Πυρήνων λέει στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: “Μας κοροϊδέψατε, ρε! Τι ήταν αυτό που κάνατε; Ήταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε!”.



Στα παραπάνω, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου, ο οποίος φέρεται ότι είναι αυτός ο οποίος συνομιλεί με τον τρομοκράτη, δήλωσε τα εξής: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κ. Πανούσης φτάνει στο σημείο να δίνει ανθρώπους με κυνικό τρόπο στην Εισαγγελία, καταγράφοντας διαλόγους που δεν ξέρω πώς τους βρήκε, των οποίων και αμφισβητώ την ύπαρξη». Οι δικαιολογίες του Λάμπρου είναι «για τα μπάζα».


Όταν, μάλιστα, δηλώνει ότι « αμφισβητώ την ύπαρξη», αναφερόμενος στους διαλόγους, και δεν τους αρνείται κατηγορηματικά, τότε η απάντησή του περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Προς υπεράσπιση του Λάμπρου, εκτός φυσικά από την κυβέρνηση για ευνόητους λόγους, βγήκε και η Άντα Ψαρρά, η οποία όμως με το γνωστό ύφος γραφής της μάλλον επιδείνωσε ακόμη περισσότερο την κατάσταση για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Γράφει χαρακτηριστικά το εν λόγω «σαΐνι» της δημοσιογραφίας στην φυλλάδα που αρθρογραφεί: «Ο Πάνος Λάμπρου ήταν και παραμένει ένας εξαίρετος μαχητής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολύ καλά έκανε και προσπάθησε να συμβάλει ανιδιοτελώς στη λήξη μια πολυήμερης απεργίας πείνας, όπως προσπάθησε επίσης να μεταφέρει τα δίκαια ή και τα παράλογα αιτήματα κρατουμένων όλων των “ειδών” στο αρμόδιο για τη διαβίωση των κρατουμένων υπουργείο. Οι Πυρήνες που καταδικάστηκαν με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο σε καθαρά ποινικό επίπεδο μετρούν κάποιες αναίμακτες ληστείες, χαμηλής ισχύος εκρήξεις και έναν τραυματισμό αστυνομικού. Όλα αυτά -προς αποφυγή σκόπιμων παρεξηγήσεων- είναι προφανώς βαριά ποινικά αδικήματα. Ειδικά αυτοί όμως οι κατηγορούμενοι τιμωρήθηκαν λόγω του συγκεκριμένου νόμου με δεκαπλάσιες ποινές από ό,τι άλλοι που έχουν κάνει ακριβώς τα ίδια και ίσως και πολύ χειρότερα».


Βεβαίως, από τους διαλόγους που βγήκαν στην δημοσιότητα, αυτό το οποίο εξάγεται ως συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει ένα κυβερνητικό στέλεχος, που κρατάει μια απαράδεκτη ηθικά, πολιτικά και νομικά στάση υποτέλειας, επεξηγήσεων και απολογίας απέναντι σ’ έναν αμετανόητο τρομοκράτη, ο οποίος, ως κακομαθημένο καλόπαιδο, απαιτεί τα πάντα.


Εδώ, λοιπόν, δεν έχουμε «ανθρώπινα δικαιώματα», αλλά έναν φοβισμένο τύπο, που μέχρι και αποφυλακίσεις υπόσχεται σ’ αυτούς τους οποίους η Άντα Ψαρρά προσπαθεί να δικαιολογήσει στα γραφόμενά της. Ποιος, άραγε, ξεχνάει τις περιβόητες εκφράσεις «νεαρός κρατούμενος» (αναφερόμενη σε 38χρονο τρομοκράτη!) και «μωρά στο εδώλιο» (για τους πάνω από 20 ετών αναρχικούς ληστές στο Βελβεντό Κοζάνης); Και όμως, όλη αυτή η συνομοταξία στελεχών και δημοσιογράφων του ευρύτερου «αντιφασιστικού αγώνα», οι πρόθυμοι συνομιλητές με τους τρομοκράτες, στους οποίους απολογούνται για την αδράνεια στις μέχρι τότε κινήσεις τους για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων τους, και τους «χαϊδεύουν» με διάφορους αβαντοδόρικους χαρακτηρισμούς, έχουν το απύθμενο  θράσος να ομιλούν για «εγκληματική οργάνωση», αναφερόμενοι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όσο περισσότερο εκδηλώνονται τόσο πιο πολύ φανερώνονται ως προς τι πραγματικά θέλουν και πού αποσκοπούν.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ