Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η Συρία βαδίζει προς την Νίκη: Ο χαιρετισμός ενός υπερήφανου Λαού στον ηγέτη των Αγώνων του


Την ίδια ώρα κατά την οποία η πολιτική ηγεσία της Γαλλίας και των λοιπών ευρωπαϊκών Κρατών χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, ένας περήφανος Λαός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της ισλαμικής βαρβαρότητας υποδέχεται με τον πανάρχαιο Ηλιακό Χαιρετισμό τον Μεγάλο του Ηγέτη, Μπασάρ αλ Άσαντ!

Όταν οι Ευρωπαίοι ηγέτες οι ΗΠΑ και η Τουρκία χρηματοδοτούσαν τους τζιχαντιστές για να «εκδημοκρατιστεί» η Συρία, ο Λαός της χώρας υπό την καθοδήγηση του Ηγέτη του, έπαιρνε τα όπλα για να αντιμετωπίσει την βαρβαρότητα που εξέθρεψαν οι δυτικές «δημοκρατίες». Σήμερα που η Ευρώπη μετρά νεκρούς και σοκάρεται από το μέγεθος της βιαιότητας των σφαγέων του Ιsis, ο Συριακός Λαός θριαμβεύει σε όλα τα πεδία της πολεμικής σύγκρουσης, διαφυλάσσοντας την Τιμή και την Αξιοπρέπεια του Συριακού Έθνους.

Κι όταν οι «δημοκράτες» της Ευρώπης, συνένοχοι στο έγκλημα που διαπράττεται κατά της Συρίας και των ευρωπαϊκών Λαών, καλούν σε προσευχές για το Παρίσι θαρρώντας πως με ευχολόγια θα αντιμετωπιστεί η απειλή, ο Λαός της Συρίας υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Ηγέτη του βρίσκεται στα όπλα, κυνηγώντας με λύσσα τους σφαγείς του Ισλαμικού Κράτους, τους άλλοτε αντάρτες του «εκδημοκρατισμού» της Συρίας!

Ούτε προσευχές, ούτε δάκρυα, η Συρία και ο Άσαντ δείχνουν στους Λαούς της Ευρώπης τη μόνη απάντηση που μπορεί να κατανοήσει η ισλαμική βαρβαρότητα!




Διαβάστε περισσότερα: