Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Είμαστε Χρυσαυγίτες και Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα


Μέσα από τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου αντιστέκομαστε σε κάθε ξενοκίνητη δύναμη, η οποία επιδιώκει να υποδουλώσει την Πατρίδα.

Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και το διαπλεκόμενο καθεστώς των μέσων ενημέρωσης διαβάλλουν συνεχώς τον πολιτικό μας αγώνα, διαστρεβλώνουν την αλήθεια, παραποιούν τα γεγονότα με μοναδικό σκοπό να σπιλώσουν την εικόνα του Κινήματος. Αυτό για εμάς αποτελεί Τιμή και ακαταμάχητο τεκμήριο πολιτικής αγνότητας.

Αντιστέκομαστε και καταγγέλουμε την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την αφαίμαξη της εθνικής περιουσίας, ενέργειες στις οποίες προβαίνει αναισχύντως το ξενόδουλο ελλαδικό καθεστώς.
 
Αντιτιθέμεθα με σθένος στο ξενόδουλο σύστημα εξουσίας, το οποίο μέσω πολιτικών μεθοδεύσεων, οι οποίες καταφανώς εκπορεύονται και υπαγορεύονται από τα ξένα κέντρα εξουσίας, επιδιώκει να καταστήσει το Εθνικό κράτος των Ελλήνων ένα πολυφυλετικό σύμφυρμα και μια κερδοφόρα επιχείρηση παραγωγής φυσικού πλούτου υπέρ του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος.

Αντιτιθέμεθα στο μαρξιστοκίνητο και εθνομηδενιστικό “εκπαιδευτικό” σύστημα, με στόχο την ανασύνθεση του Εθνοκεντρικού χαρακτήρα της Παιδείας, ο οποίος συνιστά την απαραίτητη εκείνη προϋπόθεση για την Εθνική, Ηθική και Κοινωνική διαπαιδαγώγηση και διάπλαση του χαρακτήρα των Ελλήνων νέων.

Ανήκουμε στη Κίνημα της Χρυσής Αυγής, το οποίο ως ο κινητήριος εκείνος μοχλός αγωνίζεται να ανατρέψει το φαύλο, διεφθαρμένο και ξενοκίνητο πολιτικό καθεστώς, το οποίο είναι υπεύθυνο για όλα τα δεινά στα οποία έχει περιπέσει η Πατρίδα.

Ξεσκεπάσαμε τον μνημονιακό προδοτικό συρφετό, ο οποίος εκποιεί την Πατρίδα υπό τον μανδύα των «πολιτικών κομμάτων», και αυτή ήταν η πραγματική αιτία του ανηλεούς πολέμου που βιώνουμε από το σύνολο των καθεστωτικών δυνάμεων.

Διότι το Κίνημα, ως η Ύστατη γραμμή Άμυνας και Αντιστάσεως, αγωνίζεται να περιφρουρήσει και να διασφαλίσει τα Εθνικά μας Δίκαια. Η χάραξη μιας Εθνικής Αμυντικής πολιτικής με γνώμονα το Εθνικό μας συμφέρον και μόνο, είναι η μόνη οδός για την επίτευξη της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Αυτάρκειας.

Η Χρυσή Αυγή είναι η Μοναδική πολιτική δύναμη η οποία προσπαθεί να προασπίσει με κάθε πολιτικό κόστος την Εθνική Ταυτότητα, η οποία απειλείται από την μαζική εισροή αλλοφύλων. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην επερχόμενη αλλοίωση της εθνολογικής συστάσεως του πληθυσμού μας, στην ισλαμοποίηση και αφελληνισμό.

Διότι η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία Ελπίδα που αναδύεται μέσα από ένα κόσμο ερειπίων. Είναι η Εθνική φωνή που αντηχεί αδιαλλείπτως στο πέρασμα των αιώνων. Είναι η Εθνική φωνή που επιτάσσει μια γενικευμένη πνευματική Έγερση. Είναι η υφέρπουσα Εθνική Συνείδηση καθώς μετέρχεται στο επίπεδο του πολιτικού Αγώνα ενάντια σε έναν πολιτικοφανή διεφθαρμένο εξουσιαστικό μηχανισμό. Μέχρι τη Τελική Νίκη.

Γεώργιος Σύρος
Τ.Ο Μαγνησίας

Διαβάστε περισσότερα: