Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Χρυσή Αυγή:Το τελευταίο Ανάχωμα ενάντια στον εκφυλισμό της Ελληνικής κοινωνίας


Στις 22 Δεκεμβρίου 2015 η Ελληνική Βουλή ψήφισε μεταξύ άλλων την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομοφυλόφυλα "ζευγάρια",εξομοιώνοντας με τον τρόπο αυτό την Ελληνική Οικογένεια με την συμβίωση σεξουαλικά διεστραμμένων ατόμων. Τα κόμματα του "συνταγματικού" τόξου υπερψήφισαν μετά πάθους  την ναρκοθέτηση των παραδοσιακών Αξιών και   Αρχών στη βάση των οποίων επί αιώνες πορεύονταν το Έθνος μας.

Θλιβερή (αλλά αναμενόμενη) η στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών της ψοφοδεούς "δεξιάς" παράταξης:Συνεχίζοντας την επί τεσσαρακονταετία επίκυψη στις επιταγές του αριστερού κατεστημένου,οι βουλευτές της ..."φιλελεύθερης" παράταξης στην μεγάλη τους πλειοψηφία είτε υπερψήφισαν είτε απουσίασαν από την ψηφοφορία,παραδίδοντας μαθήματα πολιτικής δειλίας.

Τελευταία γραμμή αντίστασης κατά του αντεθνικού οχετού και υπεράσπισης των Αρχών της Πατρίδας- Θρησκείας- Οικογένειας   αποτέλεσε για μια ακόμη φορά η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.Σας παραθέτουμε τις πύρινες ομιλίες του Αρχηγού και των βουλευτών μας,φωτεινές εξαιρέσεις στο σκότος του αντεθνισμού και του κιναιδισμού που κάλυψε χθες (22 Δεκεμβρίου) το Ελληνικό κοινοβούλιο 

Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων     


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: 
«Να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες σ’ όλη τη χώρα! Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» 

                                   

Ομιλία καταπέλτης Ιωάννη Λαγού ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης και την απαγόρευση των συσσιτίων για Έλληνες 
            

Χρήστος Παππάς:
 Δεν θα αφήσουμε μπολσεβίκους και καπιταλιστές να σκοτώσουν την ψυχή του Λαού

Δημήτρης Κουκούτσης: 
Η κυβέρνηση με το σύμφωνο συμβίωσης κατοχυρώνει την κοινωνική παρακμή

Ηλίας Παναγιώταρος: Η κυβέρνηση εξοντώνει ηθικά την Ελληνική κοινωνία