Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

 
 
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Αναμφίβολα το «να απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις στο κέντρο των Αθηνών» αποτελεί κάτι το αναμενόμενο για εμάς. Οι εσχάτως ανανήψαντες νεοφιλελεύθεροι,-νεοκομμουνιστές,-νεομνημονιακοί,και το κακό συναπάντημα, εκεί θα οδηγούσαν στο τέλος τα πράγματα.Στο να απαγορεύουν συγκεντρώσεις πολιτικών κοινοβουλευτικών κομμάτων. Για την ακρίβεια απαγορεύουν συγκέντρωση συγκεκριμένου κοινοβουλευτικού κόμματος.
   H δικαιολογία πάντα υπάρχει,για την ακρίβεια πάντα μπορεί να δημιουργηθεί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η δικαιολογία εφευρέθηκε.Φρόντισαν για αυτό οι βαστάζοι του πολιτικού κατεστημένου,που ακούν στο όνομα «αντιεξουσιαστές». Αναρχικοί η «άπλυτοι» η ακριβής ονομασία τους από τον πολύ κόσμο.Οι νεοκομμουνιστές,-νεοφιλελεύθεροι,-νεομνημονιακοί,δεν έχασαν ευκαιρία. Τα τσιράκια τους φρόντισαν να «φτιάξουν το κλίμα»,και αυτοί αυτοί «φρόντισαν» να το ολοκληρώσουν.
  Απελπιστικά προβλέψιμοι.Και είναι λογικό. Ο εχθρός τους,η Χρυσή Αυγή,τις τελευταίες ημέρες ήταν παντού. Στα μπλόκα των αγροτών,κοντά στις επαγγελματικές ομάδες που στραγγαλίζονται από τις πολιτικές τους,στο κοινοβούλιο..Παντού δηλαδή. Και το «κακό» είναι πως η Χρυσή Αυγή δεν κατήγγειλε απλά τα όσα κάνουν στον δύσμοιρο τούτο τόπο,αλλά και πρότεινε. Οι «κακοί» έχουν άποψη,έχουν πρόταση,έχουν θέση. Και το ακόμη χειρότερο για αυτούς,είναι πως τους «κακούς»,ο λαός τους ακούει,τους ζητά, και συμφωνεί μαζί τους.
  Έρχονταν και η ντροπιαστική επέτειος των Ιμίων, όπου χιλιάδες άνθρωποι θα συμμετείχαν στην εκδήλωση που οργάνωναν οι Έλληνες Εθνικιστές, οπότε ο φόβος έγινε πανικός.Και ο πανικός αυτός φάνηκε με τον πιο αφτιασίδωτο τρόπο. Με την ανακοίνωση της Αστυνομίας. Ένα λιτό κείμενο,που μοιάζει με ανακοίνωση σταλινικού καθεστώτος.
  Οι νεοκομμουνιστές- νεοφιλελεύθεροι- νεομνημονιακοί,στα βάθη της ψυχής τους ίσως και να ηδονίζονται.Ίσως και να φαντασιώνονται δικτατορίες του προλεταριάτου,και άλλα τέτοια νόστιμα.
  Ποτέ δεν θα το μάθουμε.

Αυτό που μάθαμε σήμερα,είναι πως η νίκη μας,ήρθε πιο κοντά σήμερα.Ο φόβος τους για εμάς, έγινε πανικός.Σύντομα θα γίνει και απελπισία.
  Τ.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ