Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

“ΦΡΟΥΡΙΟ ΕΛΛΑΣ” η μόνη λύση - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


“Το σπίτι που γεννήθηκα
κι ας το πατούν οι ξένοι
στοιχειό είναι και με προσκαλεί·
ψυχή, και με προσμένει…

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Η ξενοκρατία επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα και σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής. Ο εθνικός πλούτος της Πατρίδας μας είναι υποθηκευμένος στους παγκόσμιους τοκογλύφους με τα περίφημα μνημόνια, τα οποία έχουν εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία, ενώ με το αγγλικό δίκαιο έχουν υποθηκεύσει όλη την περιουσία του λαού μας!

Οι πολυεθνικές αλωνίζουν ασύδοτες με πανίσχυρα καρτέλ και κρατούν στα χέρια τους την οικονομική ζωή, ενώ παντού από τα νησιά μέχρι τα Βόρεια σύνορά μας λαθρομετανάστες κατά κύριο λόγο και σε μικρό ποσοστό πρόσφυγες έχουν εγκατασταθεί στην Πατρίδα μας και η τραγική ειρωνεία είναι ότι δεν θέλουν να μείνουν στην χώρα. Από τα περίφημα “hot spots” φεύγουν οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες προς τα σύνορα γιατί όπως δηλώνουν ευθέως, φοβούνται μήπως παραμείνουν στην Ελλάδα! Τι να πούνε και οι Έλληνες, που ζουν στην Ελλάδα;


Τα Σκόπια έκλεισαν τα σύνορα και αφήνουν ελάχιστους να περνούν κάθε ημέρα. Στην Βουλγαρία δεν τολμούν να πλησιάσουν παρ’ όλο το γεγονός ότι είναι και αυτή χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ενώ και η Αλβανία έκλεισε τα σύνορα! Μάλιστα ο πρωθυπουργός της Έντι Ράμα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν έχουμε ούτε τις συνθήκες, ούτε την δύναμη, ούτε τον ενθουσιασμό για να σώσουμε τον κόσμο”. Σε αντίθεση με τον Αλβανό πρωθυπουργό, οι ενταύθα “αντιρατσιστές” επαγγελματίες και μη, έχουν φαίνεται την δύναμη και τον ενθουσιασμό να σώσουν τον κόσμο, περιφρονώντας το γεγονός ότι ο Ελληνικός Λαός είναι βαθύτατα ανήσυχος από τα όσα συμβαίνουν και ότι το Ελληνικό Κράτος βρίσκεται κατ’ ουσίαν σε κατάσταση χρεοκοπίας.

Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ;

Όμως, αλήθεια, τώρα είδαν ότι υπάρχει πρόβλημα με όλους αυτούς τους αλλοδαπούς, που εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας; Εδώ και δυο δεκαετίες τουλάχιστον ολόκληρη η Ελλάδα έχει γίνει ένα hot spot, γειτονιές ολόκληρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν καταληφθεί από κάθε είδους αλλοδαπό, ενώ το ίδιο ισχύει και σε πολλά νησιά και επαρχίες της Πατρίδας μας. Αυτό δεν ήθελαν οι “αντιρατσιστές”; Αυτό δεν ήθελαν οι “προοδευτικοί”; Ρώτησαν, αλήθεια, ποτέ τον Λαό εάν το θέλει; Και μη λησμονούμε ότι επί 20 τουλάχιστον χρόνια όταν την χώρα κυβερνούσαν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ συστηματική ήταν η λεγόμενη… αντιρατσιστική προπαγάνδα σε σχολεία και σε κανάλια υπέρ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας!

Η πολυπολιτισμική κοινωνία είναι εδώ λοιπόν. Γιατί παραπονούνται; Φυσικά και δεν έχουν όλα τελειώσει αρκεί ο Λαός να αντισταθεί στην καταστροφή του Εθνικού Κράτους. Θα αντισταθεί αλήθεια ενάντια σε όλο αυτό το κλίμα της ιδεολογικής και πολιτικής τρομοκρατίας και της προπαγάνδας; Θα δείξει το μέλλον… Ένα μέλλον, το οποίο μπορεί να μη είναι και καθόλου Ελληνικό γιατί η Ιστορία εκδικείται όταν βλέπουμε το “σχέδιο Ιμπραήμ” να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο Λαός παθητικά να μη αντιδρά.

Φθάσαμε στο σημείο να κάνουν οι αριστεροί πορείες ενάντια στην Αυστρία και την υπόλοιπη Ευρώπη, που δεν δέχονται τους λαθρομετανάστες, και να μη λένε λέξη για την Τουρκία που μας στέλνει τους λαθρομετανάστες! Γιατί παραπονούνται απέναντι στην Ευρώπη; Αυτή δεν ήταν πάντα η Ευρώπη; Πίστεψαν αλήθεια ποτέ τα παραμύθια περί ανθρωπισμού και αλληλεγγύης;

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Ποιος είναι όμως ο τελικός σκοπός όλων αυτών που συμβαίνουν; Ο Σύριος ποιητής με το Ελληνικό όνομα Adonis (ψευδώνυμο του Ali Ahmad Said Esber), γεννημένος το 1930 στην Συρία, ο οποίος θεωρείται σήμερα ο σημαντικότερος εν ζωή ποιητής της αραβικής γλώσσας έγραψε: “Το σχέδιο της Νέας Τάξης είναι να φέρει στην Ευρώπη τον σκοταδισμό του Ισλάμ, προκειμένου να προκληθεί χάος και εν συνεχεία να επιβληθεί ως εναλλακτική «λύση» η ιδεολογική πλατφόρμα της πανθρησκείας που θα προσφέρει «τάξη και ασφάλεια» στα τρομοκρατημένα πλήθη.

Το σχέδιο, λοιπόν, για παγκόσμια κυριαρχία για να γίνουν τα Έθνη ένας πολτός χωρίς ταυτότητα ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το επιχείρησαν και άλλοι στο παρελθόν, μεγάλες αυτοκρατορίες και απέτυχαν. Θα αποτύχουν και τώρα, αλλά μέσα από την αποτυχία τους αυτή θα προκύψει πολύς πόνος και μεγάλες συμφορές. Οι Πατρίδες τελικά θα νικήσουν και δεν θα περάσουν τα σχέδιά τους. Ενώ δε τα πάντα χάνονται σε αυτή την χώρα, η μεγάλη τους αγωνία δεν είναι για την επερχόμενη καταστροφή, αλλά για την άνοδο του Εθνικισμού και ειδικότερα για την Πατρίδα μας, η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ενώ ολόκληρος ο κόσμος συνταράσσεται στο Πανεπιστήμιο Harvard, ένα από τα κυριότερα think tank της παγκοσμιοποίησης, αγωνιούν για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Συγκεκριμένα έγραψε στο Foreign Policy o Μ. Χέρτζφελντ καθηγητής στο Τμήμα Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Harvard: «Οι προσπάθειες της Ευρώπης να αποκλείσουν την Αθήνα δεν έχουν να κάνουν με τη μετανάστευση ή το χρέος, έχουν να κάνουν με τον βαθιά ριζωμένο ρατσισμό έναντι της Ελλάδας…Αρνούμενη στους Έλληνες το δικαίωμα να αποκαλούνται πραγματικοί Ευρωπαίοι και αναπαράγοντας ταπεινώσεις του παρελθόντος, η Ευρώπη ανοίγει την πόρτα στον φασισμό που εκφράζει η Χρυσή Αυγή».

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Μεγάλη η αγωνία και των ενταύθα “προοδευτικών”. Είπε την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός της χώρας στην βουλή: “Η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, οι νεοναζί και η λαϊκιστική ρατσιστική ακροδεξιά ανεβαίνουν στην Ευρώπη… Οφείλουμε να δώσουμε την μάχη να σταματήσει η επέλαση του σκοταδισμού.” Απόλυτα ευθυγραμμισμένα με τους φόβους και την αγωνία του πρωθυπουργού της κυβερνήσεως των ορφανών του Μαρξ είναι και η υποτίθεται πατριωτική Νέα Δημοκρατία, καθώς και το “Ποτάμι”, το ΠΑΣΟΚ και οι λοιπές δυνάμεις του “συνταγματικού” και “αντιρατσιστικού” τόξου. Δεν τους ενδιαφέρει δηλαδή με δυο λόγια ότι η Πατρίδα καταστρέφεται κυριολεκτικά, αλλά το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες ασπάζονται τις Αρχές και τις Θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την δεκαετία ακόμη του ’90 όταν με πρωτοσέλιδο τίτλο της καλούσε το κράτος να κλείσει τα σύνορα, στην παρούσα εξαιρετικά επικίνδυνη για το Έθνος μας περίσταση, έχει μια πρόταση: ΦΡΟΥΡΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΣΥΝΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. Να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις την φύλαξη των συνόρων χερσαίων και θαλασσίων της Ελλάδος και να φέρουν προ των ευθυνών τους τόσο την Ευρώπη και την Δύση γενικότερα, που δημιούργησε το πρόβλημα, όσο και την Τουρκία, η οποία με τις ενέργειές της στην πραγματικότητα προβαίνει σε ξεκάθαρα εχθρικές ενέργειες ενάντια στον Ελληνισμό.

Όσο για τον μεγάλο τους φόβο για τον Εθνικισμό που έρχεται σαν φυσική αντίδραση στην καταστροφή της Πατρίδας είναι στην πραγματικότητα ο φόβος αυτός και η τελευταία ελπίδα του Γένους μας για να υπάρξει ένα Ελληνικό Αύριο.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: