Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Η τυραννία του ψεύδους - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ

Μία εκτεταμένη επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην χώρα μας. Τηλεοπτικοί σταθμοί, μεγάλες εφημερίδες, ραδιοφωνικοί σταθμοί και κάθε είδους παράγοντες της δημόσιας ζωής, επιχειρούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι για την τραγωδία, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ελλάδα και αφορά την παράνομη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών, λαθρομεταναστών και προσφύγων, ευθύνη έχει ο Ελληνικός λαός, ο οποίος πρέπει να χρεωθεί στην συνείδησή του το δράμα αυτών των ανθρώπων, τους οποίους όλοι γνωρίζουμε ότι έφερε στην Πατρίδα μας το σκοτεινό τουρκικό παρακράτος.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ;

Χρεώνουν στην Ελλάδα αυτό το τεράστιο ζήτημα, στην Ελλάδα των μνημονίων, στην Ελλάδα της ανέχειας και της δυστυχίας, στην Ελλάδα από την οποία έχουν φύγει τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα και έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα που χάνει τα παιδιά της και με έναν ύπουλο τρόπο της χρεώνουν ηθικά τον διωγμό όλων αυτών που ήλθαν στην χώρα μας, διωγμό ο οποίος οφείλεται στους τυχοδιωκτικούς πολέμους και τις εξεγέρσεις που δημιούργησαν στις αραβικές χώρες οι αφέντες της παγκοσμιοποίησης.

Έφθασαν σε τέτοιο σημείο θράσους να παραλληλίζουν και να ταυτίζουν τον ξεριζωμό του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας από τους φονιάδες του Κεμάλ και τη σφαγή των Ελλήνων στην Σμύρνη και στον Πόντο, με την παράνομη και γκαγκστερική εκ μέρους των σκοτεινών κυκλωμάτων της Τουρκίας είσοδο στην Πατρίδα μας ενός εκατομμύριου και πλέον αλλοδαπών από τις αρχές του 2015 μέχρι σήμερα! Μόνο που στην προκυμαία της Σμύρνης εκείνη την τραγική χρονιά του 1922, έρρεε αίμα Ελληνικό, ενώ σήμερα στα παράλια της Ελληνικής Μικράς Ασίας ρέει βρώμικo χρήμα σε μια επιχείρηση σκοτεινή που καθοδηγείται από αυτούς, που θέλουν να καταστρέψουν τις Πατρίδες, θέλουν να μετατρέψουν τα εθνικά κράτη σε έναν πολυφυλετικό, πολυθρησκευτικό και πολυπολιτισμικό πολτό, σε ανθρώπους χωρίς καμμία ταυτότητα, εύκολη λεία προς χειραγώγηση όπως αναφέρει και ο Γουστάβος Λεμπόν στο έργο του “Η ψυχολογία των επαναστάσεων”, εύκολη λεία προς χειραγώγηση από αυτούς που κρατούν στα χέρια τους το παγκόσμιο χρήμα.

Παραλληλίζουν οι εθνομηδενιστές τις ξεριζωμένες οικογένειες των Ελλήνων που άφηναν πίσω τους νεκρούς και μετέφεραν με πόνο ψυχής τα Εικονίσματα της πατρικής τους εστίας και τα οστά των προγόνων τους με όλους αυτούς, που πληρώνουν χιλιάδες ευρώ για μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη και εγκαταλείπουν τις Πατρίδες τους!

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ

Φυσικά όλα αυτά που συμβαίνουν δεν είναι ζήτημα για το οποίο ευθύνεται αποκλειστικά η σημερινή κυβέρνηση. Είναι μια ιστορία που κρατά δυο τουλάχιστον δεκαετίες, την οποία το πολιτικό κατεστημένο αντιμετώπισε, όπως όλα τα μεγάλα σοβαρά ζητήματα του λαού μας, με τρόπο εθνικά επικίνδυνο. Απόλυτα συνένοχοι με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι βεβαίως και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που κυβέρνησαν την χώρα και δημιούργησαν τη σημερινή κατάσταση.  Και όλοι αυτοί μαζί μέσα σε όλην αυτήν την δυστυχία την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν προσπαθούν, έχοντας συμπαραστάτες τους τους χρυσοκάνθαρους που ελέγχουν τα ΜΜΕ, να κατηγορήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για όλα τα δεινά του τόπου. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του, στην οποία είπε: «Η Ευρώπη είναι σε νευρική κρίση για λόγους πολιτικής αδυναμίας, γιατί οι πολιτικές λιτότητας εξέθρεψαν το τέρας της ακροδεξιάς... Στην Ελλάδα υπερισχύει η ανθρωπιά και όχι η ρητορική της Χρυσής Αυγής...».

Θα έπρεπε να ξέρει ο πρωθυπουργός ότι στην Ελλάδα σήμερα δεν υπερισχύει καμμία ανθρωπιά, αλλά δυστυχία και χάος και ότι εάν υπερίσχυε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και δεν θα περίσσευε η υποκρισία του ψευτοανθρωπισμού τους, η οποία έχει οδηγήσει τα πράγματα στο σημερινό αδιέξοδο.

Στο σημείο αυτό μία παρένθεση απολύτως απαραίτητη για την ηθική ποιότητα αυτών, οι οποίοι μας κυβέρνησαν στο παρελθόν και θέλουν να μας κυβερνήσουν στο μέλλον και αναφέρομαι στην Νέα Δημοκρατία. Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι παρουσίασαν θριαμβευτικά ως δείγμα μιας νέας ηθικής αντιμετωπίσεως των πραγμάτων τα όσα είπε ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. για τα οικονομικά του κόμματος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε με έπαρση ότι από το επόμενο έτος θα διαθέτει το 60% της κομματικής επιχορήγησης για την αποπληρωμή των χρεών του κόμματος του! Μόνο που τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας ανέρχονται σε 214 εκατομμύρια ευρώ και το 60% της κομματικής επιχορήγησης είναι κάτι λιγότερο από τρία εκατομμύρια! Με την γλώσσα των αριθμών, λοιπόν, κάθε χρόνο η Ν.Δ. δεν θα πληρώνει ούτε καν το επιτόκιο του χρέους της!!!

Τι είπε με απλά λόγια δηλαδή στα πλαίσια της “εξυγίανσης”, ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ.; Είπε στην πραγματικότητα ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ξεχρεώσει ποτέ όσα πήρε από τις τράπεζες ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να ξεχρεώσει σε 80 με 100 χρόνια! Και όλα αυτά την στιγμή κατά την οποία Έλληνες πολίτες οδηγούνται στην φυλακή για χρέη τον 10 και 20 χιλιάδων ευρώ και αυτό το παρουσίασαν τα ΜΜΕ σαν εξυγίανση… των οικονομικών της Ν.Δ.!

ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ

Πώς πραγματικά, όμως, σκέφτεται ο λαός; Αξίζει να δούμε τα στοιχεία μιας πολιτικής ερεύνης και συγκεκριμένα το τελευταίο ευρωβαρόμετρο. Σύμφωνα με αυτό οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τα πολιτικά κόμματα σε ποσοστό 92%, δεν εμπιστεύονται την βουλή σε ποσοστό 83% και την κυβέρνηση σε ποσοστό 82%! Τα στοιχεία αυτά, τα οποία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μπορεί να το διαπιστώσει κανείς με μια απλή συζήτηση στον κοινωνικό του περίγυρο, δείχνουν ότι οι Έλληνες ζουν μέσα σε ένα καθεστώς καταναγκασμού και ένα τέτοιο καθεστώς δεν είναι ασφαλώς δημοκρατία, αλλά τυραννία! 

Από την ίδια έρευνα έχουμε τα δεδομένα ότι ο Ελληνικός λαός δεν εμπιστεύεται την τηλεόραση σε ποσοστό 80% και τις εφημερίδες σε ποσοστό 65%. Μάταιες λοιπόν οι εκστρατείες λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπως δείχνει η εν λόγω πολιτική έρευνα. Δεν τους πιστεύουν τους πληρωμένους συκοφάντες μας ό,τι και να πουν και γι’ αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα σε καθεστώς διώξεων και πολιτικής τρομοκρατίας παραμένει δυνατή

Από την ίδια έρευνα επίσης προκύπτει ότι οι Έλληνες σε ποσοστό 80% εκφράζουν δυσπιστία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όμως δεν θέλουν όπως προκύπτει από άλλες έρευνες να φύγει η χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι τους έχουν τρομοκρατήσει ότι στην περίπτωση αυτή θα έλθει η απόλυτη δυστυχία… 

Απ’ όσα παραπάνω παρέθεσα προκύπτει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την γνήσια έκφραση της πλειοψηφίας του λαού ενάντια στην προπαγάνδα ενός ολόκληρου καθεστώτος και αυτός είναι ο μεγάλος φόβος του συστήματος, δηλαδή να μη δοθεί η ευκαιρία να εκφραστεί αυτό που πραγματικά θέλει ο λαός. Γιατί τότε θα έλθει μοιραία και το τέλος της εξουσίας των πολιτικών απατεώνων και όλων αυτών οι οποίοι κρατούν σε δεσμά τον λαό μας στο όνομα της ξενοκρατίας, έχοντας μάλιστα και το θράσος να παριστάνουν και τους δημοκράτες!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: