Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Θέλουμε κράτος ευλογημένο από τον Θεό και γι΄ αυτό θα αγωνιστούμε!



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή μίλησε στην εκδήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για όλα τα φλέγοντα ζητήματα.
 
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην αυριανή διαδικασία για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των καναλιών, χαρακτηρίζοντάς την ως κίνηση εντυπωσιασμού. Η Χρυσή Αυγή θα είχε κατεβάσει άμεσα τους διακόπτες στα χρεοκοπημένα τσοντοκάναλα.
 
Αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται σθεναρά στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας. Εν αντιθέσει η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει τα πάντα, ακόμα και τον τάφο του Θεμιστοκλή! Οι μαρξιστές θέλουν να διαλύσουν το Εθνικό κράτος των Ελλήνων που ιδρύθηκε στο όνομα της Αγίας Τριάδας.

Οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε κράτος Εθνικό, ευλογημένο από τον Θεό και γι΄ αυτό θα αγωνιστούμε.

Εν συνεχεία απάντησε στις ερωτήσεις των Συναγωνιστών Ευάγγελου Καρακώστα (βουλευτή Βοιωτίας), Χρήστου Χατζησάββα (βουλευτή Κιλκίς) και Μαρίας Σιδέρη - Τσάμη για τα χρέη των κομμάτων, την Εθνική παραγωγή, το χάος από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες και τα εθνοκτόνα μνημόνια.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέδειξε την υποκρισία, την ανικανότητα και την καταστροφή που επέφερε η εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να παραιτηθεί άμεσα!

Τέλος, τόνισε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΣΡ τα κανάλια της διαπλοκής αποσιωπούν συστηματικά τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ψέμματα στον ελληνικό λαό. Την λάσπη τους εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου την μετρούν ως προβολή!

Η Χρυσή Αυγή θα δώσει την μάχη απέναντι στην χούντα των νταβατζήδων.

Διαβάστε περισσότερα: