Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Τα... δάκρυα δεν προσφέρουν τίποτα – Μονόδρομος ο Αγώνας για την Ευρώπη των Εθνών!


Η φωτογραφία που συνοδεύει το παρόν άρθρο είναι ομολογουμένως η πιο συγκλονιστική από τις φωτογραφίες σχετικά με το νέο μακελειό στη Νίκαια, την πόλη αυτή της Γαλλίας που ιδρύθηκε περί το 350 π.Χ. από Φωκαείς εποίκους της Μασσαλίας.

Αμέσως μετά το μακελειό, ο βραζιλιάνος σκιτσογράφος Latuff εξέδοσε το παρακάτω σκίτσο, που απεικονίζει εν μέρει τα συναισθήματα του μέσου σύγχρονου μαζανθρώπου, ο οποίος αντικρίζει την φωτογραφία, δείχνοντας την κούκλα του παιδιού να κλαίει στο πλάι του.



Ως πατέρας, διαφωνώ καθέτως με το περιεχόμενο του σκίτσου, αν και αναγνωρίζω τις καλές προθέσεις του σκιτσογράφου, οπότε δεν τον μέμφομαι.

Όχι! Τα δάκρυα δεν φέρνουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα, αν παραμένουν ένα επιφανειακό συναίσθημα, όπως επιφανειακά είναι τα συναισθήματα του σύγχρονου μαζοποιημένου ανθρώπου των μεγαλουπόλεων της «ανοιχτής» καταναλωτικής κοινωνίας και της παγκοσμιοποίησης.

Το συγκεκριμένο έγκλημα έχει συγκεκριμένο δράστη και συγκεκριμένους ηθικούς αυτουργούς, οι οποίοι είναι ακόμα πιο ένοχοι.

Δράστης ήταν ένας «γαλλοποιημένος» τυνήσιος τζιχαντιστής. Κάποιος που γεννήθηκε στην Τυνησία και μετακινήθηκε ακολούθως στην Γαλλία, όπου και έλαβε την «ιθαγένεια», με μια πράξη διοικητική, που για εμάς τους Εθνικιστές δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Οι ηθικοί αυτουργοί είναι πραγματικά πάμπολλοι και έχουν στα χέρια τους το αίμα αυτού του παιδιού, αλλά και των αθώων του Μπατακλάν και των εργαζομένων στο Charlie Hebdo. Έχουν επίσης στα χέρια τους το αίμα του Θανάση Λαζανά, του Μανώλη Καντάρη, της Μυρτούς, αλλά και όλων των άλλων θυμάτων της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

ENOXOI είναι οι πολιτικάντηδες των «ανοιχτών συνόρων», αυτοί οι οποίοι αντί να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για τα όσα έχουν συμβεί θα συνεχίσουν την ίδια ακριβώς πολιτική

ENOXOI είναι οι διεθνείς πλουτοκράτες, οι οποίοι προστάζουν την συνέχιση της ίδιας πολιτικής, ώστε να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή και να έχουν μικρότερες αντιδράσεις στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που σχεδιάζουν. Για να μπορέσουν να φτωχοποιήσουν τους Λαούς, να τους σύρουν σκλάβους στα εργοτάξιά τους και στις υποδομές που θα αγοράσουν έναντι πινακίου φακής για να «επενδύσουν».

ENOXOI είναι οι γάλλοι πρώην αποικιοκράτες, που έδωσαν το ηθικό έναυσμα, προκειμένου ο δράστης να λάβει την γαλλική «ιθαγένεια» και να έχει πρόσβαση σε γαλλικό έδαφος. Αναλόγως ENOXOI είναι οι σύγχρονοι αποικιοκράτες, οι αμερικανοσιωνιστές, οι οποίοι διενεργούν αιματηρούς πολέμους εν ονόματι της «δημοκρατίας», προκειμένου να καταλάβουν πετρελαιοπηγές, αγωγούς και κρίσιμα γεωστρατηγικά πόστα.

ΕΝΟΧΟΙ είναι επίσης, μιας και ζούμε σε μία «φιλελεύθερη δημοκρατία», και οι μαζάνθρωποι, οι οποίοι ανέχονται όλους τους παραπάνω, θέτοντας σε κίνδυνο τα ίδια τους τα παιδιά· αν θέταν μόνο τον εαυτό τους σε κίνδυνο θα έλεγε κανείς ότι «ενήλικοι είναι». ΕΝΟΧΟΙ είναι όσοι στήριξαν τους πολιτικούς απατεώνες του μαρξισμού και του φιλελευθερισμού και ακόμα περισσότερο όσοι συνεχίζουν να εθελοτυφλούν, στηρίζοντας ακόμα αυτούς τους εγκληματίες. ΕΝΟΧΟΙ είναι αυτοί που αναγνωρίζουν το πρόβλημα, αλλά δεν πράττουν τίποτα για την επίλυσή του στο πολιτικό πεδίο. ΕΝΟΧΟΙ είναι όσοι από τον καναπέ τους προσδοκούν μία «επανάσταση», αλλά δεν πράττουν τίποτε προκειμένου η κοινωνία μας να γίνει καλύτερη, όχι για αυτούς, αλλά για τα παιδιά τους.

ENOXOI όσοι δεν καταλαβαίνουν πως είναι μονόδρομος ο αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία, ο αγώνας για την Ευρώπη των Εθνών, για την Αξιοπρέπεια, την Τιμή και το Γένος μας.

ENOXOI όσοι μόνο δακρύζουν μπροστά στην φρίκη, αντί να ατσαλώνεται η Θέλησή τους για ακόμα περισσότερο ΑΓΩΝΑ!

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: