Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Εθνικιστικά συνδικαλιστικά σωματεία




Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2016, διεξήχθη με πλήρη επιτυχία η ομιλία του Συναγωνιστή Μέλους της κεντρικής επιτροπής και περιφερειακού συμβούλου Αττικής, Περικλή Μουλιανάκη  στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα των γραφείων των Συνδικαλιστικών Σωματείων της Χρυσής Αυγής. Ο Συναγωνιστής αντί πολιτικής ομιλίας προτίμησε να θίξει το ευαίσθητο θέμα του συνδικαλισμού στα πλαίσια του Εθνικισμού. Τόνισε πως σε ένα πραγματικά Εθνικό κράτος δεν θα υπήρχε η ανάγκη συνδικαλισμού, όμως σήμερα καλούμαστε να δώσουμε έναν ακόμη Εθνικό αγώνα για να προστατεύσουμε κάθε πτυχή της Εθνικής μας υπόστασης.



Υπογράμμισε πως τα Συνδικαλιστικά Σωματεία της Χρυσής Αυγής διαφέρουν από τα σωματεία του παλαιοκομματισμού που πίσω από το πρόσχημα της υπερασπίσεως των δικαιωμάτων του λαού, έστησαν κλαδικές όπου έπρεπε κάποιος να εγγραφεί για να έχει δικαίωμα στην εργασία, ενώ παράλληλα αποτελούσαν εφαλτήριο πολιτικής καριέρας για τους διάφορους επιτήδειους. Η Χρυσή Αυγή δεν ενδιαφέρεται για σωματεία-σφραγίδες, με μοναδικό στόχο την εικονική παρουσία τους για είσπραξη επιχορηγήσεων.


Τα Σωματεία της Χρυσής Αυγής είναι ζωντανοί οργανισμοί, στελεχωμένα από Έλληνες που έχουν ως μοναδικό μέλημα την ευημερία της Πατρίδας. Ο Συναγωνιστής επεσήμανε πως η Χρυσή Αυγή μέσα από τους Αγώνες της στο δρόμο βοηθούσε πάντα έμπρακτα τους Έλληνες, είτε με διανομές τροφίμων, δίνοντας πίσω στον ελληνικό λαό τα χρήματά του, είτε με οργάνωση αιμοδοσίας για τους Έλληνες, και γενικότερα στηρίζοντας τον Έλληνα πολίτη σε κάθε ανάγκη του, με πρόσφατο παράδειγμα την αποτροπή δημιουργίας “hot-spot” για λαθρομετανάστες, στην καρδιά του Πειραιά. Υπενθύμισε πως η Χρυσή Αυγή έμεινε πιστή στις Αξίες της και δεν έκανε ούτε βήμα πίσω, παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις, και τις δολοφονίες Αδελφών μας. Κάθε άλλος θα τα είχε παρατήσει, όμως ο αγώνας της Χρυσής Αυγής εμπνέεται από Πίστη, δεν είναι αγώνας για υλικά αγαθά, αλλά αγώνας Εθνικοαπελευθερωτικός!


Τόνισε πως βασικός στόχος των Συνδικαλιστικών οργάνων της Χρυσής Αυγής είναι οι παρεμβάσεις σε θεσμικό επίπεδο, και με κάθε νόμιμο μέσο, στο Κοινοβούλιο, στις Περιφέρειες, στους Δήμους. Ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να διαβάσουν, να μάθουν και να διαδώσουν το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, το οποίο παρέχει λύσεις στα βασικά προβλήματα της χώρας μας και εναντιώνεται στο άρρωστο καθεστώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιβάλλει τους δικούς της κανόνες, έχοντας οδηγήσει την Ελλάδα στην υπονόμευση της ίδιας της παραγωγής της, και την καταστροφή τόσο του πρωτογενούς όσο και του δευτερογενούς τομέα παραγωγής.


Κλείνοντας, επεσήμανε πως είναι λογικό να υπάρχει φόβος σε μια κοινωνία μνημονίων, όμως ο φόβος δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην αγωνιστούμε για την σωτηρία της Πατρίδας. Είμαστε υποχρεωμένοι να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια Ελεύθερη και Δυνατή Πατρίδα, όχι ένα καταχρεωμένο και υποταγμένο προτεκτοράτο. Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω! Η συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.