Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ε.Δ: « Η επίθεση σε Δικηγόρο αποτελεί επίθεση στην Δικαιοσύνη- Απαράδεκτη η σιωπή των Δικηγορικών Συλλόγων»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 22/12/2016

« Η επίθεση σε Δικηγόρο αποτελεί επίθεση στην Δικαιοσύνη- Απαράδεκτη η σιωπή  των Δικηγορικών Συλλόγων»


Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 , ομάδα παρακρατικών  εισέβαλε και προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές στο γραφείο του Συναγωνιστή Δημητρίου Τζεμπετζή , Δικηγόρου και συνηγόρου υπεράσπισης στην δίκη της Χρυσής Αυγής.
Αντιπαρερχόμενοι το γεγονός της άνανδρης επίθεσης ,η οποία  προφανώς και δεν μπορεί να αγγίξει ούτε κατ’ελάχιστον την ψυχή και  το φρόνημα του  Συναγωνιστή μας , εστιάζουμε στην απουσία έστω και μιας λέξης καταδίκης της εκ μέρους όλων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.
Φαίνεται ότι η ευαισθησία των εκπροσώπων του δικηγορικού σώματος σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ,δημοκρατίας και λοιπών αξιών τις οποίες υποτίθεται ότι πρεσβεύουν και υπηρετούν ,εξαντλείται μόνο στην έκδοση ψηφισμάτων υπέρ τρομοκρατών και λαθρομεταναστών.
Το ότι ένας Δικηγόρος δέχθηκε επίθεση προκειμένου να παρεμποδιστεί να επιτελέσει το υπερασπιστικό του καθήκον , προφανώς και δεν αποτελεί θέμα άξιο αναφοράς και καταδίκης   για τις ηγεσίες των δικηγορικών συλλόγων οι οποίες αποδεικνύονται αντάξιες της δημοκρατίας «των δύο μέτρων και δύο σταθμών» που υπηρετεί το σύνολο του λεγόμενου συνταγματικού τόξου στην πατρίδα μας.
Η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων καταγγέλλει την ως άνω στάση των εκπροσώπων του δικηγορικού σώματος τους οποίους και παραδίδει στην κρίση των Ελλήνων Δικηγόρων. Καλεί  τους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας να καταδικάσουν έστω και καθυστερημένα την επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφός μας   και τις αρμόδιες αρχές να πράξουν επιτέλους το καθήκον τους συλλαμβάνοντας τους γνωστούς σε όλους παρακρατικούς ακροαριστερούς εγκληματίες.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ