Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Σε παράκρουση οι μαρξιστές από την ίδρυση εθνικιστικού σωματείου εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης


Αναίσθητοι από την πολιτική των μελών της κυβέρνησης που οι ίδιοι γαλούχησαν με τα ιδεώδη του μαρξισμού σε υπόγεια κατηχητικά, αδιάφοροι για την διάλυση ολόκληρων κλάδων που επέφερε ο οργανωμένος τους συνδικαλισμός, ανίκανοι να προσελκύσουν και να πείσουν τον απλό Έλληνα εργαζόμενο, που συνειδητά υποβάθμισαν την ποιότητα εργασίας και ζωής του προς χάριν της σωτηρίας του προλεταριάτου, οι «σύντροφοι» και μέλη οργανώσεων-σφραγίδων ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από την ανακοίνωση της ίδρυσης εθνικιστικού σωματείου στον Δήμο Θεσσαλονίκης.


Με ανακοινώσεις των οποίων το περιεχόμενο αποτελεί ένα παραληρηματικό κράμα από τον ποινικό κώδικα μέχρι την ψυχολογία και από τον συνδικαλισμό μέχρι την ουτοπία του μαρξισμού, οι έμμισθοι συνδικαλιστές και κομματικοί εγκάθετοι της αριστεράς πασών των αποχρώσεων επιχειρούν να στρέψουν τους συναδέλφους τους εναντίον του νεοσυσταθέντος σωματείου των εθνικιστών εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Αποτελεί όχι μόνο καθήκον, αλλά και τίτλο τιμής να διεκδικούμε την εκπροσώπηση των υπερήφανων και απροσκύνητων Ελλήνων μέσα στο Δήμο Θεσσαλονίκης τον οποίο εντελώς αυθαίρετα, εξαιτίας της ιδιότυπης ασυλίας που απολαμβάνουν οι του «συνταγματικού τόξου», θεωρούν «χωράφι» τους. Τους διαψεύδουμε και θα τους διαψεύσουμε στο εγγύς μέλλον, παρά τις αναμενόμενες προβοκατόρικες και τραμπούκικες επιθέσεις που θα δεχτούμε από αυτούς που αντιλαμβάνονται την διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων μόνο με κινήσεις που εποπτεύει ή ανέχεται το κράτος.

Ας αφήσουν λοιπόν οι σύντροφοι τα μεγάλα λόγια και τις ανακοινώσεις κι ας ασχοληθούν με την κατάντια τους, που εκδηλώθηκε με την παροχή «λευκής επιταγής» στον Μπουτάρη κατά την ψήφιση της σύναψης δανείου με τα «μονοπώλια του κεφαλαίου». Ο βίος και τα πεπραγμένα τους, τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η Εθνικιστική Λαϊκή Δύναμη (Ε.Λ.ΔΥΝ) απλώς θα επιταχύνει τις διαδικασίες.