Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ιατροί του Ελληνισμού - ΕΦΚΑ: Η ταφόπλακα των ελευθέρων επαγγελματιών ιατρών

Η σπονδυλική στήλη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (ΠΦΥ), οι ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί, οδηγούνται στον αφανισμό.

Πρώτα είχαμε την απώλεια εκατοντάδων νέων ιατρών που ενώ σπούδασαν με τα έξοδα του Ελληνικού κράτους και των οικογενειών τους προσφέρουν πλέον τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του, κατ’ ομολογία των ίδιων των Ευρωπαίων, όχι στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη. Τους έδιωξαν οι αντεθνικές κυβερνήσεις που τους απέκλεισαν από την ΠΦΥ. Τώρα οι όποιοι ιατροί εργάζονται στα ιατρεία της γειτονιάς, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στον Έλληνα , οδηγούνται και αυτοί στον αφανισμό. Ήδη τα αραβικά κοράκια προσφέρουν γη και ύδωρ για να τους δελεάσουν και να εργαστούν στην Σαουδική Αραβία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Το όπλο γι αυτό τον αφανισμό λέγεται Ε.Φ.Κ.Α (Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης). Το νέο ασφαλιστικό, προϊόν των μνημονίων, αυξάνει τις ασφαλιστικές εισφορές από 33% ως 125%. Αυτές, σε συνδυασμό με τις φορολογικές εισφορές δημεύουν το εισόδημά μας σε ποσοστό 72%-78%.

Το τίμημα γι΄αυτές τις ανθρωποκτόνες εισφορές είναι μία σύνταξη μειωμένη κατά 65% (σήμερα, αργότερα μπορεί ένα είναι χαμηλότερα) και μάλιστα ίδια για όλους ανεξάρτητα του ποσού των καταβαλλόμενων εισφορών.Δηλαδή ,είτε καταβάλεις 100 ευρώ είτε 1000 η σύνταξη που θα λάβεις θα είναι η ίδια.

Διάφοροι φορείς έχουν καταφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ακύρωση των διατάξεων του νόμου. Ο οποίος νόμος είναι αντισυνταγματικός γιατί παραβαίνει:

  • την αρχή της ισότητας

  • την ισότητα στα δημόσια βάρη
  • το δικαίωμα στην επαγγελματική ελευθερία


Δυστυχώς οι ελεύθεροι επαγγελματίες ιατροί πληρώνουν την πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία 43 χρόνια. Η οποία πολιτική σκοπό έχει την υποδούλωση της Ελλάδας στα συμφέροντα των παγκόσμιων γερακιών. Άλλοτε σαν «εθνάρχες», άλλοτε σαν «σοσιαλιστές» και «νεοφιλελεύθεροι» και τελευταία σαν «πρώτη φορά αριστερά» εργάζονται για τον αφανισμό της κοινωνικής ασφάλισης. 

Υπογεννητικότητα, καταστροφή της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής, χιλιάδες συνταξιοδοτήσεις σε μικρή ηλικία των «ψηφοφόρων μας», μετανάστευση, οδήγησαν το ασφαλιστικό σε αυτή την κατάσταση. Ταμεία υγιή όπως το ΤΣΑΥ αναγκάστηκαν να επενδύσουν στο χρηματιστήριο και να απωλέσουν χιλιάδες από τις εισφορές. Μετά αναγκάστηκαν να αγοράσουν ομόλογα για να κουρευτούν στο PSI. Τελικά ό,τι πλεόνασμα υπήρχε απορροφήθηκε από την μαύρη τρύπα του ΕΟΠΥΥ. Τώρα με τον ΕΦΚΑ μπήκε η ταφόπλακα!

Π. Κελεπούρης



                  Αυτομέδοντος 3 Αθήνα, 
                  Τηλ: 2107018463-6974113098


Διαβάστε περισσότερα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ