Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση Εθνικιστικής Λαϊκής Δύναμης


 Τον τελευταίο μήνα υπήρξαμε όλοι θεατές μιας φαρσοκωμωδίας η οποία έλαβε χώρα στον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης, με μοναδικό στόχο τον αποκλεισμό της ΕΛΔΥΝ από τα κοινά του συλλόγου.

Αποκορύφωμα αυτής της εκστρατείας σπίλωσης και φίμωσης της παράταξής μας υπήρξε η πρωτοφανής στα χρονικά του συνδικαλιστικού κινήματος ενέργεια των εργατοπατέρων του συλλόγου να συντάξουν και να δημοσιεύσουν το πρακτικό ανακήρυξης των υπολοίπων συνδυασμών και αποκλεισμού της ΕΛΔΥΝ λίγες μόνο ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης, προκειμένου να μην υπάρξουν τα χρονικά περιθώρια ώστε να προλάβουμε δικαστικά να επιτύχουμε την ακύρωση του παράνομου αποκλεισμού μας.


Κατάφεραν λοιπόν οι μπολσεβίκοι εργατοπατέρες, έχοντας ως θλιβερούς συνοδοιπόρους τους δήθεν ανεξάρτητους ή «δεξιούς» παρατρεχάμενούς τους, να διεξάγουν εκλογές άκυρες, οι οποίες είναι ζήτημα χρόνου να καταπέσουν ενώπιον των δικαστηρίων. Κατάφεραν όμως ταυτόχρονα να ρίξουν τα όποια προσωπεία «δημοκρατικότητας» υποτίθεται ότι είχαν και να τύχουν της χλεύης  και της περιφρόνησης της μεγάλης πλειοψηφίας των συναδέλφων μας, οι οποίοι  δεν πρόκειται να ανεχθούν την μετατροπή του συλλόγου μας σε σωματείο  σοβιετικού τύπου.

Ευχαριστούμε τους δεκάδες  εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα μας εξέφρασαν με κάθε τρόπο την συμπαράστασή τους, αγνοώντας τη λάσπη και τις συκοφαντίες των αντιπάλων μας. Ενημερώνουμε εχθρούς και φίλους ότι η Εθνικιστική Λαϊκή Δύναμη Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης ήρθε για να μείνει. Αυτή ήταν μόνο η αρχή ενός Αγώνα δύσκολου αλλά καλού, για την Πατρίδα και τον Λαό μας.

Οι Υποψήφιοι της Εθνικιστικής Λαϊκής Δύναμης Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης