Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Καλό σου ταξίδι Συναγωνιστή Ιωακείμ Ιωαννίδη


Η Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης αποχαιρετά σήμερα έναν άξιο και ξεχωριστό Συναγωνιστή της. Έναν άνθρωπο που με τον ανιδιοτελή του Αγώνα και την αμετακίνητη Πίστη του στον εθνικισμό απέδειξε ότι ο δύσκολος, αλλά όμορφος αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν γνωρίζει ηλικία και πως μπροστά στο όραμα για μια ελεύθερη Ελλάδα καμία δυσκολία δε μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία ή εμπόδιο.

Ο Ιωαννίδης Ιωακείμ άφησε σήμερα τον μάταιο τούτο κόσμο στα 71 του έτη, όμως ο μακροχρόνιος αγώνας του μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης, την οποία υπηρέτησε με νεανικό ενθουσιασμό και ανιδιοτέλεια.

Από την πόρτα του γραφείου της οδού Καζαντζάκη 4 πέρασαν πολλοί και άλλοι τόσοι αποχώρησαν. Άλλοι συμβιβάστηκαν, άλλοι αδιαφόρησαν, άλλοι βολεύτηκαν με το να μας κατηγορήσουν ως «ακραίους» για να ζήσουν ανενόχλητοι μια «καθώς πρέπει» ζωή χωρίς έγνοιες και προβλήματα. Όμως, ο «κύριος Μάκης» έμεινε για πάντα εδώ…

Έμεινε για πάντα πιστός στον Αρχηγό, στην Σημαία, στους Συναγωνιστές του και στο Κίνημα, που με υπερηφάνεια δήλωνε ως δεύτερη του οικογένεια. Έμεινε ως το τέλος, ελπίζοντας μονάχα σε ένα όνειρο που τον παρακίνησε να αγωνιστεί μαζί μας… Τον αποχαιρετούμε με την υπόσχεση να συνεχίσουμε τον αγώνα του και του ευχόμαστε καλό ταξίδι στους ουρανούς, έχοντας στην σκέψη μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις που μας χάρισε ως επιστήμονας, φίλος και Συναγωνιστής.

Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης

Οι Συναγωνιστές σου


Διαβάστε περισσότερα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ