Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Κάθε ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος!


Διαχρονικό και πάγιο το σύνθημα των Εθνικιστών και πριν βιαστούν πολλοί να μιλήσουν για "ξενοφοβία" ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις θέσεις των παραδοσιακών κομμουνιστικών αρχών (Μαρξ - Ένγκελς, Κατά της μετανάστευσης).

  • Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.
  • Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.
  • Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία.
  • Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου.
  • Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών.



Ερώτημα λοιπόν για ποιο λόγο ΚΚ€, Σύριζα και λοιποί νεομπολσεβίκοι αντιτίθενται στις «διδαχές» του Μαρξ υποστηρίζοντας πλέον την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και την αφομοίωση τους στην Ελληνική κοινωνία, καταργώντας στην πράξη το οκτάωρο, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, το κατώτατο όριο μισθών και άλλα... Όπως πρόσφατο παράδειγμα η ασφάλιση του αλλοδαπού από την πρώτη μέρα στην εργασία του ενώ για τον Έλληνα εργαζόμενο από τις 50 ημέρες αυξήθηκε στις 75 ημέρες εργασίας για να ασφαλιστεί.



Αυτή λοιπόν είναι τελικά φιλεργατική πολιτική; Ας δούμε μία φιλεργατική πολιτική κοινωνικού κράτους του «δικτάτορα» Ιωάννου Μεταξά. Ο Μεταξάς ήταν εκείνος που καθιέρωσε την Πρωτομαγιά ως ημέρα εορτασμού της εργασίας γι΄αυτό και η εργατοϋπαλληλική τάξη τον ανακήρυξε τιμής ένεκεν ως «Πρώτον Εργάτην της Ελλάδος».
  • Εφαρμογή για πρώτη φορά οκτάωρης εργασίας βιομηχανικών εργατών (αντί του έως τότε ισχύσαντος δεκαώρου εργασίας).
  • Επτάωρη εργασία για τραπεζικούς υπαλλήλους και υπαλλήλους ανωνύμων εταιρειών.
  • Εφαρμογή συλλογικών συμβάσεων εργασίας με πρόνοια περί κατωτάτων ορίων μισθών.
  • Θέσπιση λειτουργίας θεσμού κοινωνικών ασφαλίσεων που κάλυψε εργαζόμενους από ασθένεια, τοκετό, γήρας, ατύχημα και τα λοιπά... (το γνωστό ΙΚΑ).
  • Ίδρυση συνομοσπονδίας γεωργικών συνεταιρισμών Ελλάδος, διαμοίρασε 480 χιλιάδες στρέμματα γης σε αγρότες, απάλλαξε τούς αγρότες απ’ την χρόνια μάστιγα της τοκογλυφίας με την περίφημη διαγραφή αγροτικών χρεών του Νόμου 677 (περί ρυθμίσεως των αγροτικών χρεών) ξαναδίνοντας τους οικονομική υπόσταση.

Επί Μεταξά δε ο λιγνίτης, κατεξοχήν Ελληνικό προϊόν, αντικατέστησε τον εισαγόμενο γαιάνθρακα ανάγοντας τον κυριολεκτικώς σε στρατηγικό ορυκτό (που δυστυχώς σήμερα αυτά τα ορυχεία οι ανθέλληνες του Σύριζα - Ανέλ λυσσωδώς επέμειναν και επέτυχαν το ξεπούλημα τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις και προσταγές των διεθνών τοκογλύφων).

Βλέπουμε λοιπόν πως εδώ και δεκαετίες νεοφιλελεύθεροι και νεομπολσεβίκοι σε αγαστή συνεργασία μεθοδικά αποβιομηχανοποιούν την χώρα, οι μεν πρώτοι υπακούοντας στις έξωθεν εντολές εξαργυρώνοντας την έλευση τους στην εξουσία, οι δε δεύτεροι εξαργυρώνοντας την νομιμοποίηση τους από τον «εθνάρχη» Καραμάνλη διαστρεβλώνοντας και καθοδηγώντας με δόλιο τρόπο σε λάθος κατεύθυνση την δυναμική του εργατικού κινήματος εξυπηρετώντας στην πραγματικότητα τα συμφέροντα του κεφαλαίου εις βάρος των εργατών και των μη προνομιούχων. (Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Pirelli, στάσεις εργασίας και απεργίες για τούρκους πολιτικούς κρατούμενους, αρνητές στράτευσης, Σαντινίστας, Νικαράγουα και τα λοιπά... καμία σχέση με τα εργατικά ζητήματα, τελικό αποτέλεσμα το εργοστάσιο έκλεισε και πήγε στην γείτονα και «φίλη» Τουρκία).

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, ως γνήσιο Λαϊκό και Εργατικό Κίνημα, μη έχοντας τις εξαρτήσεις των άλλων, αρνούμενοι να συμβιβαστούμε με την πραγματικότητα που επιβάλουν στην Πατρίδα μας οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα φερέφωνά τους αγωνιζόμαστε για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κράτος Εθνικό γιατί όπως έλεγε και ο μεγάλος Έλληνας Ίων Δραγούμης «Το κράτος όταν δεν εξυπηρετεί το Έθνος δεν έχει λόγο ύπαρξης».

Σήμερα λοιπόν, 1η Μαΐου, ημέρα εορτασμού της εργασίας, χαιρετίζουμε με ένα σύνθημα των Ελλήνων Εθνικιστών:

 «ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ, Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ».


Διαβάστε περισσότερα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ